Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dôchodkyňa (73) si objednala nákup donáškou: Keď otvorila tašku, z toho nálezu jej prišlo zle

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MELBOURNE - Staršia žena z austrálskeho mesta Melbourne prehovorila o svojom zhnusení, keď zistila, že v donáške, ktorú si objednala z miestnych potravín, je špinavá plienka. Obchod momentálne zisťuje, ako k tomu došlo a plánuje vykonať nápravu.

Na tento nákup tak skoro nezabudne! Sedemdesiattriročná dôchodkyňa si pred niekoľkými dňami objednala nákup z predajne Woolworths, ktorej zákazníčkou je už dlhé roky. Spolu s manželom trpia viacerými chorobami vrátane Parkinsona, preto uprednostňujú tento druh nákupu. 

Jožo dostal chuť na chrumkavé pečivo: V polovici prestal jesť, narazil na poriadny hnus na FOTO

Najnovšie, keď kuriér nechal tašky pred domom, si všimla, že jedna z nich sa líši od zvyšku. Doma, počas vykladania tovaru, v igelitke našla niečo, čo malo bielo-ružovú farbu. Keď to zodvihla, zistila, že je to mokré. Žena nakoniec zistila, že to bola použitá plienka. "Čo to, preboha, je? Ešte nikdy som nebola taká znechutená!" uviedla Austrálčanka v rozhovore pre 7News. 

Zástupcovia Woolworths informovali, že okamžite po ohlásení incidentu začali vec vyšetrovať. "To, čo sa stalo, je znepokojujúce. Snažíme sa čo najrýchlejšie zistiť, ako k tomu mohlo dôjsť," uviedol hovorca obchodnej siete s tým, že zákazníčke sa ospravednili. 

 

Viac o téme: NákupPlienkaDonáška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu