Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Matka kúpila synovi (11) Happy Meal: To, čo v ňom našla, jej vyrazilo dych

(Zdroj: Youtube/FOX59 News)

AUBURN - Žena po návšteve McDonald’s objavila niečo, čo ju naozaj šokovalo. Vo vnútri menu Happy Meal, ktoré kúpila svojmu jedenásťročnému synovi, našla lieky. Išlo o dávkovacie pero a niekoľko balíčkov lieku na predpis, ktorý je určený na liečbu závislosti. Vraj išlo o nešťastnú chybu.

Shirlee Marchesseaultová sa spoločne so synom zastavila v pobočke McDonald’s v americkom meste Auburn v štáte Maine, kde kúpila Happy Meal. Na jej obrovské zdesenie však v balíku s jedlom po návrate domov objavila lieky. "Boli tam štyri balíčky Suboxone," prezradila. 

FOTO Mladík si objednal donášku z McDonaldu: Keď ju otvoril, dostal záchvat smiechu

O Suboxone nikdy nepočula, ale rýchlo si vyhľadala názov na internete a zistila, že ide o liek na predpis používaný na liečbu závislosti od opiátov. Na nepríjemný nález narazila až po tom, ako jej syn zjedol väčšinu jedla a ona kontrolovala balík s hračkou. "Vrela vo mne krv. V tom okamihu som ani nevedela, čo mám robiť, a tak som zavolala políciu," pokračuje Američanka. 

Zašla späť do McDonald’s, kde sa s ňou stretol policajný dôstojník. Auburnská polícia povedala, že spolupracuje s reštauráciou pri pátraní po zdroji Suboxonu. Neskôr sa zistilo, že lieky do jedla vypadli z vrecka predavača, ktorý ho pripravoval. Ten ich kúpil ilegálne od svojej kolegyne. Oboch čaká v novembri pojednávanie pred súdom za nelegálne držanie liekov na predpis, resp. za nezákonné obchodovanie s liekmi na predpis. Predstavitelia McDonald‘s informovali, že podnikli príslušné kroky, akonáhle sa o tejto nepríjemnosti dozvedeli. "Polícia dokázala, že ide o nešťastnú chybu. Túto situáciu berieme vážne a v našej reštaurácii sme aktualizovali postupy, aby sme zabránili tomu, aby sa to opakovalo," píše sa v oficiálnom stanovisku k prípadu. 

Viac o téme: LiekyMcDonald’sHappy Meal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu