Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

FOTO Mladík si objednal donášku z McDonaldu: Keď ju otvoril, dostal záchvat smiechu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Experimentovanie s objednávaním jedla sa príliš nevyplatilo zákazníkovi, ktorý dostal chuť na burger. Vďaka zmätočnej objednávke mu ale personál v McDonald's doručil zásielku s obsahom, z ktorého sa veľmi nenajedol. Zo svojej skúsenosti sa však nepoučil a s výsledkami dvoch zbabraných objednávok sa podelil s užívateľmi Imguru.

Zákazník fastfoodového reťazca McDonald's zostal veľmi prekvapený, keď mu dorazilo jedlo, ktoré si objednal v neskorých večerných hodinách. V jeho balíčku boli totiž iba dva plátky syra. Až pri spätnej kontrole objednávky zistil, čo sa stalo. Jedlo objednával s priateľkou svojho kamaráta a chceli sa ubezpečiť, že v balíčku budú iba hamburgery bez akýchkoľvek príloh a omáčok. "Odstránil som všetky položky, ale nezabudol som si pridať syr navyše. Preto boli v balíku dva plátky," píše vo svojom príspevku. 

TIFU mcdonalds edition

Keďže mladík nechcel zostať hladný, tak urobil novú objednávku. Tentokrát však omylom pre zmenu neobjednal syr. Takže v jednej škatuli mal dva plátky taveného syra a v druhej hamburger, ale len s mäsom a suchú žemľu. Nerobil z toho ale vedu a na všetkom sa schuti zasmial. 

VIDEO Zamestnanec KFC odhalil tajomstvo prípravy ich jedla: Tú nechutnosť nechcete vidieť!

Príspevok aj s fotografiami zásielok nazbieral množstvo komentárov. "Pracovala som v rýchlom občerstvení a viem si predstaviť zamestnancov, ktorí sa snažia prísť na to, čo všetko môžu urobiť pre zákazníka," napísala jedna užívateľka. 

Viac o téme: FastfoodMcDonald's
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu