Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Obchodníka poklepal po pleci záhadný muž: Z toho, čo nasledovalo, naskakujú zimomriavky

(Zdroj: Youtube/The Hidden Underbelly 2.0)

ANKARA - Z tohto videa vám naskočí husia koža. Na internet sa dostali zábery z bezpečnostnej kamery, na ktorých mohla byť zachytená skutočná tragédia. Našťastie sa jej však podarilo predísť, a to vďaka "anjelovi strážnemu". Zábery užívateľov neprestávajú udivovať, prítomnosť záhadného muža si nijako nedokážu vysvetliť.

Bezpečnostná kamera zachytila ešte v roku 2019 okamih, ktorý sa mohol skončiť tým najhorším možným spôsobom. Serdar Binici'yi, vedúci obchodu v Turecku, stál pri ceste pred svojím obchodom. Z ničoho nič sa pri ňom zjavil cudzinec, ktorý ho poklepkal po pleci. Serdar sa obzrel za seba, aby zistil, kto to je. Uvidel ale len veľké biele nákladné auto smerujúce k nemu. Nákladiak prešiel bez problémov, no zrazu sa mužovým smerom začala rútiť veľká kovová brána. Nechýbalo veľa a zasiahla by ho do tváre. Na záberoch je vidno, že zrážke s bránou sa vyhol doslova o milimetre. 

Ohromený obchodník zostal po incidente v šoku. Rozhliadal sa okolo seba, pravdepodobne hľadal záhadného muža. Ten však úplne zmizol. Je zrejmé, že keby Binici'yia nepoklepkal po pleci, ten by sa nikdy neotočil a rútiacu sa bránu by nestihol zbadať včas. 

VIDEO Vnučka nevedela s autom vyjsť na rušnú cestu: Keď uvidíte, čo spravil jej dedko...

Video, ktoré sa na Reddite nedávno objavilo znovu, neprestáva ľudí udivovať. Pokiaľ ide o vysvetlenie, zdá sa, že zatiaľ žiadne neexistuje. "Je to čudné. Chlap, ktorý klepne mužovi na rameno, má veľmi rozmazanú tvár, ale pokiaľ ide o druhého chlapa (ktorého ten prvý poklepká na rameno), jeho črty tváre vidno zreteľne," podotkol jeden z užívateľov. "Je to ten istý muž, ktorý cestoval späť v čase, aby sa zachránil pred smrťou," špekuloval ďalší. Iný si zas myslí, že išlo o zamaskovaného anjela. 

Viac o téme: ZázrakStrážny anjel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu