Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Manželia si adoptovali chlapčeka z Číny: Po 18 rokoch zistili, že sa dopustili obrovskej chyby

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Manželský pár z USA sa pred dlhými rokmi rozhodol, že si adoptuje chlapčeka. Domnievali sa, že pochádza z Číny, preto sa ho prostredníctvom jazykových či iných kurzov snažili zasvätiť do jeho vlastnej kultúry. Iba nedávno prišli na to, že celé tie roky robili obrovskú chybu.

TikTok užívateľka známa pod menom Mrs Medeiro často na svojom účte zdieľa príbehy z Redditu, čoho príkladom je aj tento príbeh nemenovaného muža. So svojou manželkou si zhruba pred osemnástirmi rokmi chceli adoptovať dieťa, preto kontaktovali jeden ázijský pár. Spoločne ich ubezpečili, že ich dieťa bude milované, čo napokon dodržali. K adoptovanému chlapčekovi si totiž veľmi rýchlo vytvorili blízky vzťah. Približne po ôsmich mesiacoch však začali pociťovať vinu, pretože chlapca pôvodom z Číny nijako nezasväcovali do jeho vlastnej kultúry. V meste, v ktorom žili, sa našťastie vyskytovala pomerne početná čínska populácia. "Zapísali sme ho na hodiny mandarínčiny a dokonca sme sa skamarátili s jedným čínskym párom," uviedol muž vo svojom príspevku. Každý rok dokonca podnikali rodinné výlety do Číny.

@mrsmedeiros

#reddit #tifu #happynewyear

Reddit Stories Part 2 - Mrs. Medeiros

Až keď sa ich syn pripravoval na vysokú školu, manželia si uvedomili obrovskú chybu, ktorej sa dopustili. Stalo sa tak vtedy, keď mu pomáhali pri vypĺňaní formulárov finančnej pomoci. "Keď som v kancelárii hľadal potrebné doklady, narazil som na jeho adopčné papiere a zrazu som to zbadal. Niečo také zjavné, tak bolestivo bijúce do oči, niečo, čo som ani ja, ani moja žena kvôli mládežníckej hlúposti nezaregistroval," zdôveril sa adoptívny otec. 

Manželia si adoptovali chlapčeka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Dozvedel sa totiž, že mená chlapcových biologických rodičov, Park a Kim, sú napísané v kórejčine. "Náš syn je teda Kórejčan, nie Číňan," dodal zdrvený chlapík. TikTok video sa od svojho publikovania stalo hitom internetu, pričom získalo viac ako tri milióny pozitívnych reakcií.

Viac o téme: Adopcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu