Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pribrali ste počas korony? Tieto 3 tipy vás zbavia pneumatiky na bruchu, aj keď sú fitká zatvorené

Advertoriál Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Getty Images)

Zaguľatili ste sa počas pandémie? Pracujete z domu a váš najčastejší pohyb spočíva v presune od počítača do kuchyne, prípadne do obývačky? Pár kíl navyše počas pandémie koronavírusu „získalo“ viacero ľudí. Ste jedným z nich aj vy? Ak to nechcete nechať tak a záleží vám na tom, aby ste sa opäť vrátili do formy a mali zdravé a pekné telo, máme pre vás pár tipov. Myslíte si, že so zatvorenými fitnescentrami to nepôjde? Omyl. Stačí málo, aby ste sa cítili fit. Pozrite sa, aké aktivity môžete začať robiť už dnes.

Beh/jogging

Beh je výborný spôsob, ako si vybudovať kondičku a spáliť nejaké tie kalórie. Základom je dobré bežecké oblečenie a kvalitná obuv, určite sa pri nákupe poraďte s odborníkom. Je dôležité, aby boli vaše kĺby dostatočne chránené pred nárazmi pri behaní. Pozor, pred a aj po behu nezabudnite na strečing!

Ak vám beh nevyhovuje, vyskúšajte inú, príbuznú formu, ktorá však veľmi efektívnym spôsobom spaľuje tuky. Hovoríme o joggingu, známom tiež ako indiánsky beh. V ňom striedate svižnú chôdzu a beh v pravidelných intervaloch, napríklad po minúte. Ak sa chcete uistiť, že robíte indiánsky beh správne, overte si to jednoducho: pri behu by ste sa nemali zadýchať. To poteší najmä tých, ktorým samotný beh veľmi nevonia.

Pribrali ste počas korony?
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Domáca posilňovňa

Hrazda nad dverami, lavička na brušáky a rotoped v obývačke, kruhy na strope v chodbe? Nadšenci cvičenia sa ani pri prvej vlne pandémie, ktorá priniesla povinnú izoláciu, nenechali odradiť a zo svojich bytov, domov či záhrad si vytvorili svoje vlastné malé fitko. Ak máte priestor, ktorý by sa dal využiť na zriadenie súkromnej mini posilňovne, prerobte si ho na domácu posilňovnu.

Pribrali ste počas korony?
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Cvičenie na doma

Najznámejšia a pre mnohých aj najobľúbenejšia forma cvičenia. Nemusíte sa nikam presúvať, časovo prispôsobovať; keď máte chuť, zapnete si video a cvičíte. Hneď po tom, ako na sebe „zamakáte“, si môžete dopriať súkromnú sprchu a odtiaľ sa môžete rovno zvaliť na gauč k dobrému filmu alebo seriálu. Videí na cvičenie je ale plný internet, ktoré si vybrať? Strácate sa v tom aj vy? A čo keby ste sa nechali viesť odborníkmi, ktorí pripravili celý tréningový program? Presne to ponúka cvičenie na doma INSTAGYM.

Pribrali ste počas korony?
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

INSTAGYM prichádza so 6-týždňovou výzvou pre každého. Pripravil pre vás tréningový program, v ktorom kombinuje rôzne typy cvičení ako HIIT, Tabata, Total Body Workout, Pilates, Power Joga, Pevné stehná/Sexi zadok a Strečing. Všetky sú zoradené tak, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky. Súčasťou programu je aj jedálniček s receptami, vďaka čomu pôjde chudnutie ešte rýchlejšie. Stačí len šesť týždňov poctivého tréningu, dodržiavania rád nutričného poradcu a sexi krivky budú vaše.

Základný program stojí len 9,90€, v rámci ktorého získate 42 videí na cvičenie, vypracovaný jedálniček a zľavu na športové oblečenie. V Prémiovom balíku navyše získate možnosť on-line konzultácií s uznávanou fitness trénerkou Luciou Medekovou, ktorá vám poradí v oblasti cvičenia, chudnutia, ale aj motivácie.

Čo na to všetko potrebujete? Stačí malá obývačka a odhodlanie splniť 6-týždňovú výzvu, na konci ktorej spoznáte vaše nové ja. Kto sa pridá k INSTAGYM výzve?

Viac o téme: ChudnutieNadváhaInstagym
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu