Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčina náhodou odhalila absolútne nechutný zlozvyk svojho priateľa: Myslela som, že žartuje!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Mladá žena sa na obrátila na stránku Reddit so skutočne chúlostivým problémom. Jej priateľ si po použití toalety totiž údajne vôbec neutiera zadok. Dôvodom je strava bohatá na vlákninu, vďaka ktorej má mimoriadne pevnú stolicu. Užívatelia zostali znechutení, podľa ich názoru nejde o normálne správanie.

V príspevku 21-ročná žena opísala, ako jej priateľ povedal, že vďaka strave s vysokým obsahom vlákniny si nemusí utierať zadok po vykonaní veľkej potreby. Dvadsaťosemročný mladík vraj nepoužíva bidet a dokonca sa po návšteve toalety ani neosprchuje. Dievčina preto teraz prosí užívateľov o radu, ako sa zachovať. V úvode vysvetlila, že jej priateľ Reddit nepoužíva. Niekedy mu len ukáže vtipné obrázky alebo  prečíta zábavné príbehy iných ľudí, ako to urobila aj nedávno. "Raz som nahlas prečítala príspevok o niekom, koho priateľ si po veľkej potrebe neutrel zadok a na spodnej bielizni mu zostali šmuhy," uviedla. 

Dvojica chcela zdolať najnovšiu internetovú výzvu: Za ten trapas na VIDEU sa budete hanbiť aj vy!

Očakávala, že partner sa zasmeje. On ale len sucho odvetil, že je to preto, že nemá dostatok vlákniny. Žena sa ho spýtala, ako to myslel, na čo vysvetlil, že pokiaľ človek konzumuje dostatok vlákniny, jeho stolica je pevná, nedrobí sa, a preto nie je potrebné utierať si zadok. "Bola som ohromená. Niekedy si zo mňa strieľa, takže som si myslela, že žartuje, ale on to myslel vážne," napísala ďalej. 

Dievčina náhodou odhalila absolútne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Dievčina trvala na tom, že po akejkoľvek stolici je potrebné sa utrieť, chlapík ale stále tvrdil, že dostatok vlákniny tento problém dokonale vyrieši. Žena sa na tento nepríjemný incident rozhodla zabudnúť, no na druhý deň jej priateľ prišiel domov s vlákninovými doplnkami stravy. "Zasmial sa a povedal, že by som mala byť rada, že ušetríme za toaletný papier, keďže som jediná, kto ho potrebuje." Svojmu priateľovi adresovala niekoľko hanlivých slov, no on len zahlásil, že je príliš citlivá. Okrem toho sa stala pre svojho priateľa neatraktívnou, čo viedlo k problémom aj v spálni. Autorka príspevku by sa s priateľom rada porozprávala, no vie, že by sa opäť nahneval. Faktom však zostáva, že jeho správanie nepovažuje za normálne, čo potvrdili aj viacerí užívatelia. "Nie si blázon, toto je neslušné. A ak sa nikdy neutiera, ako môže vedieť, že tam nie je čo utierať? Fuj," podotkol jeden z nich. 

Viac o téme: Hygiena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu