Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Dievčine bolo nevoľno, zašla k lekárke: Tá sa skoro pozvracala z toho, čo s z nej vytiahla

(Zdroj: Youtube/3w-News)

LEVAŠI - V Dagestanskej republike na juhu Ruska vytiahla lekárka z tela istej ženy vyše metrového hada. Z dostupných informácií nie je jasné, či počas zákroku ešte žil, pacientka je však v poriadku. Starší miestni obyvatelia z tejto oblasti vraj často upozorňujú mladých ľudí, aby radšej nespávali vonku.

Nechutné video pochádzajúce z ruského Dagestanu a zachytáva zákrok lekárky, ktorá vytiahla z hrdla mladej ženy vyše 120 centimetrov dlhého hada. Pacientka pochádza z dediny Leviši a sťažovala sa vraj na nevoľnosť, tak ju previezli do nemocnice. Tam jej v anestézii doktorka aplikovala do orálneho otvoru hadicu, s ktorou sa jej podarilo plaza vytiahnuť. Pri zákroku vidno, ako vraští tvár a z celej situácie je značne znechutená. Video zachytáva aj to, ako so zdravotnou sestrou vložia hada do smetnej nádoby.

Pacientke sa pravdepodobne dostal had do tela cez ústa, keď si zdriemla v záhrade. Podľa miestnych obyvateľov sa takéto prípady už v minulosti stali, preto neodporúčajú ľuďom spávať vonku. Niektorí užívatelia sociálnej siete komentujú príspevok s tým, že ide o parazita, iní zasa tvrdia, že na cudzopasníka je až príliš dlhý. 

Viac o téme: HadParazitRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu