Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Mladík daroval nič netušiacej priateľke rozpustné bikiny: Chudera, v mori ostala úplne nahá

(Zdroj: Facebook/Julius Dein)

LONDÝN - Nič netušiaca žena zažila na pláži poriadne prekvapenie, ktoré si pre ňu pripravil jej priateľ. Ten sa živí ako kúzelník a tí radi nechávajú zmiznúť rôzne objekty. Rozhodol sa preto, že nechá zmiznúť plavky svojej priateľky práve v momente, keď sa kúpala v mori.

Londýnčan Julius Dein si užíval slnečný deň na pláži spolu so svojou priateľkou Estelle, ktorá sa tešila novým bikinám. Podišla na breh, chvíľu tam postávala a skúšala vodu nohami. Trvalo takmer dve minúty, kým sa úplne ponorila do vody. Vtedy sa Julius začal ohromne baviť. "Podľa návodu na použitie by malo trvať 15 až 30 sekúnd, kým sa chemikálie dostanú do vzduchu a bikiny sa rozpustia. Je to také zlé, ale zároveň také dobré," hovorí Julius vo videu. 

Brunetka zverejnila FOTO v plavkách, spustila sa lavína krutosti: Rázna odpoveď neprajníkom

A dočkal sa. Estelle si spočiatku užívala vodu, no neskôr si všimla, že bikiny sú fuč. Na záberoch sa zmätene pozerá najprv na svoje telo pod hladinou a potom okolo seba v snahe nájsť stratené plavky. Napokon zakričí na Juliusa a oznámi mu, že jej plavky z ničoho nič zmizli.

Mladík predstieral, že netuší, o čom Estelle hovorí. Nejaký čas ju nechal plávať vo vode nahú, ale napokon jej doniesol osušku. Pravdepodobne vtedy sa dievčina dozvedela o tom, že plavky nestratila a ani ich nikto neukradol. Za všetko totiž mohol jej priateľ. 

Viac o téme: PlavkyBikiny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu