Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

MEGA trapas na VIDEU: Mohli to byť doslova rozprávkové zásnuby, ale... Z dievčiny sa smejú milióny ľudí

Gracie a jej partner Zobraziť galériu (2)
Gracie a jej partner (Zdroj: TikTok/hgoneill)

ANAHEIM - Niet pochýb o tom, že všetci skalní fanúšikovia Disney snívajú o zásnubách v Disneylande. Príkladom je Gracie O’Neillová, ktorú jej vtedajší priateľ skutočne požiadal o ruku na tomto čarovnom mieste. Nezabudnuteľný deň ale nedopadol úplne podľa jeho predstáv. Video zo zásnub baví ľudí po celom internete.

Vtedajší priateľ Gracie O’Neillovej vedel, že jeho polovička miluje Disney. Nie je preto prekvapivé, že sa ju rozhodol požiadať o ruku práve v Disneylande. Vyskytol sa len jeden malý problém – už predtým niekoľkokrát predstieral žiadosť o zásnuby, až si Gracie myslela, že opäť žartuje. 

Kráska si objednala svoje svadobné šaty cez internet: FOTO Keď sa v nich zbadala, takmer ju porazilo!

Začiatkom tohto mesiaca Gracie zdieľala video zo svojich nepodarených zásnub na TikToku. Jej reakciou na otázku, či si svojho priateľa vezme, bol poriadna facka po hlave. „Na svoju obranu som si myslela, že opäť žartuje,“ pripísala Gracie ku videu.

@hgoneill

in my defense I thought he was trolling me ##fyp ##foryoupage

original sound - Gracie

Na záberoch figuruje šťastný pár stojaci pred Magic Kingdom. Keď sa Gracie na chvíľu odtiahla od svojho priateľa, využil túto chvíľu a kľakol si na koleno. Gracie sa ale nestihla pozrieť na prsteň, keď mu uštedrila facku po hlave. „Nie, tentoraz si nerobím srandu,“ počuť mladíka, ako sa bráni.

Gracie si rýchlo uvedomila svoju chybu a napokon povedala "áno". Video pomenovala: "Dnešná epizóda s názvom: Nenávidím sa, pretože..." Video si na TikToku pozrelo viac ako 6 miliónov divákov a mnohí z nich sa neubránili smiechu. „Udrela si ho, akoby si vypínala budík,“ poznamenal jeden z používateľov.

Viac o téme: TrapasŽiadosť o rukuZasnúbenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu