Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Na záhrade našla podivný predmet na FOTO: Keď kresťanka (61) zistila, čo to je, prepadla sa od hanby

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

INDIANAPOLIS - Istá Jane z amerického štátu Indiana sa poriadne strápnila, keď na sociálnej sieti zverejnila fotografiu záhadného predmetu a požiadala užívateľov, aby jej pomohli s jeho identifikáciou. Po rozlusknutí záhady však všetko zobrala s nadhľadom a dobre sa pobavila na vlastný účet.

Šesťdesiatjedenročná Jane zverejnila na Facebooku fotky, ktoré jej poslala sestra. Je na nich zachytený sklenený, asi desaťcentimetrový predmet zvláštneho tvaru. "Sestrina kamarátka našla toto v záhrade po veľkej búrke. Snažím sa zistiť, či niekto nevie, čo to je. Vyzerá to ako vintage zátka na fľašu a pravdepodobne bola niekedy natretá zlatou farbou," napísala.

Užívateľom stačilo len pár minút na to, aby v "zátke" spoznali sexuálnu pomôcku určenú na análny sex. Keď to vysvetlili nič netušiacej Jane, dostali ju do zahanbujúcej situácie. "Som vďačná za to, že neviem nič o svete, ktorý používa produkty, ako je tento a úprimne povedané, ani to nechcem vedieť," okomentovala pikantné odhalenie. Zároveň ale dodala, že spolu so sestrou sa na tom dobre zasmiali. Príspevok sa nakoniec stal hitom skupiny a množiace sa komentáre, ktoré ho zaplavili, musel neskôr admin obmedziť.

Viac o téme: SexSexuálna pomôcka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu