Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Blondínka si objednala šaty, ktoré z nej mali urobiť sexicu: Takútu katastrofu ste ešte nevideli!

(Zdroj: Twitter/Lauren Thompson)

LEEDS - Lauren Thompsonová z anglického Leedsu zdieľala na Twitteri fotku v ružových šatách, ktoré si objednala na internete. Nie však preto, lebo by jej tak veľmi pristali, práve naopak. Sú priam ohyzdné. V plastových ružových šatách vyzerá podľa vlastných slov ako nenafúkaný detský bazén.

Objednávanie oblečenia z online obchodov je poriadne riskantné a častokrát sa končí módnou katastrofou. Potvrdzuje to aj skúsenosť Britky Lauren. Od predajcu PrettyLittleThing si objednala ružové šaty veľkosti 40 za 25 libier (29 eur). Nevedela sa dočkať, kedy si ich po prvýkrát oblečie. Keď ale šaty konečne dorazili, dievčina zostala poriadne sklamaná. Vyzerajú totiž priam otrasne. "Hádam si na sobotu budem musieť objednať nové šaty," okomentovala ich na Twitteri. 

Plastové ružové šaty na Thompsonovej priam viseli. Webstránka ich prezentuje ako "super-dievčenské šaty", ku ktorým sa najlepšie hodia jednoduché podpätky a náhrdelník. 

Blondínka si na internete kúpila sexi šaty: Keď ale uvidíte jej prsia v nich, pôjdete do kolien

Laurenin príspevok komentovalo množstvo ľudí, mnohí z nich sa podelili so svojimi príbehmi. Natalie Weaverová z Yorkshiru si napríklad pred časom objednala bodkované zelené šaty veľkosti 40. Keď si ich však obliekla, mala z nich tričko. Dlho sa domnievala, že jej skrátka poslali detskú veľkosť.

Viac o téme: ŠatyOnline nakupovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu