Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Blondínka si na internete kúpila sexi šaty: Keď ale uvidíte jej prsia v nich, pôjdete do kolien

(Zdroj: Twitter/Courtney)

NEWCASTLE - Každý z vás si už aspoň raz objednal oblečenie z internetu a doma zistil, že mu vôbec nesedí. Zažila to aj Courtney Hendersonová, ktorá si na stránke Dressmezee kúpila zelené trblietavé šaty v prepočte za 77 eur. Ich výrazným prvkom je výrez tesne pod pásom, aby vynikli prsia. Courtney však zistila, že jej prsia vidno až príliš. Keď uvidíte fotku, neubránite sa smiechu.

Online nákupy vedia byť poriadne zradné. Svoje o tom vie mladá Britka Courtney, ktorá si cez webovú stránku Dressmezee kúpila zelené trblietavé šaty so zaujímavým strihom. Pod prsiami majú veľký výrez na páse. Výrobca tak sľubuje, že ženské prsia a dekolt vyniknú oveľa viac.

Ukázalo sa však, že šaty majú závažnú vadu. Keď si ich Hendersonová obliekla, výrez nemala pod prsiami, ale priamo na nich. "Šaty sú evidentne pre ženy s menšími prsiami, ako napokon väčšina súčasných šiat," posťažovala sa. Pôvodne si ich chcela obliecť na svoju narodeninovú oslavu.

Fotku v nepodarených šatách uverejnila Courtney na Twitteri, kde dostala do kolien mnohých ľudí. Príspevok získal vyše 31-tisíc pozitívnych reakcií. "Toto je to, čo všetci potrebujeme vidieť v pondelok ráno," píše sa v jednom z komentárov. Niektorí priznali, že od smiechu takmer plakali. Šťastie je, že to Courtney zobrala s humorom a vystrelila si sama zo seba.

Viac o téme: ŠatyPrsia Online nakupovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu