Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dvojica si myslela, že našla nezvestnú mačku svojej kamarátky: Vysvitlo, že sa strašne sekli

(Zdroj: Facebook/Lauren Faulkner)

PRESTONPANS - Do zahanbujúcej situácie sa dostala dvojica Lauren a Charlie, keď chceli pomôcť svojej kamarátke pri hľadaní strateného domáceho miláčika. Po ich zmätočnej a nie veľmi úspešnej pátracej akcii museli obhajovať svoju česť a obyvateľom škótskeho mesta Prestonpans na sociálnej sieti vysvetľovať, že nie sú žiadni zlodeji mačiek.

Strata kocúrika Lentila prinútila jeho majiteľku Sophie Johnsonovú, aby na Facebooku zalarmovala všetkých svojich priateľov a vyzvala ich k veľkej pátracej akcii. "Môjho kocúra videli naposledy medzi domami v novej zástavbe, bol vraj zablatený," napísala.

Do hľadania sa zapojili aj Lauren Faulknerová a Charlie Allan. Veľmi ich potešilo, keď krátko po príchode na miesto zbadali kocúra, ako tam pobehuje. Naložili ho preto do auta a víťazoslávne odišli. Následne zavolali užialenej Sophie a poslali je fotografiu nájdenej mačky s popisom: "Našli sme ho, už sedí v našom aute," pýšili sa nálezcovia.

Krátko nato však nastal zásadný zvrat, keď dvojicu jeden chlapík upozornil, že zablatený kocúr v ich aute nie je nijaký Lentil, ale mačka jeho susedov a majú ju okamžite pustiť von. Lauren a Charlie poslúchli, svoj omyl vysvetlili Sophie a pokračovali v hľadaní. Celý príbeh mal však pokračovanie, keď sa po niekoľkých hodinách na Facebooku objavil príspevok, v ktorom nejaká žena upozornila obyvateľov Prestonpans, aby si lepšie strážili svojich miláčikov. Po meste sa vraj totiž túlajú nejakí zlodeji, kradnú mačky a odvážajú ich na aute.

"O našu mačku ragdoll sme neprišli iba vďaka susedovi, ktorý zlodejov pristihol priamo pri čine," uviedla pani na sociálnej sieti. Charlie a Lauren ale rezolútne odmietajú, že by boli zlodeji. "Nič sme nechceli ukradnúť, došlo k omylu. Mačku sme okamžite vrátili," reagovala neprávom obvinená žena. Mimochodom, Lentil sa ešte stále nevrátil a pátracia akcia naďalej pokračuje.

Viac o téme: ZlodejMačkaKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu