Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásna blogerka sa poriadne strápnila: No schválne, všimnete si ten detail na jej FOTO?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/tupisaravia)

BUENOS AIRES - Argentínska blogerka Tupi Saraviaová, ktorá zásobuje svoj profil na sociálnej sieti fotkami z celého sveta, momentálne zápasí s nepriazňou svojich fanúšikov. Stačilo, že si jeden z nich všimol zaujímavý úkaz. Všetky oblaky na jej fotkách totiž vyzerajú rovnako.

Instagramový profil Tupi je založený na jej príspevkoch zo všetkých kútov sveta. Jej fanúšikovia z nich boli až doteraz úplne nadšení. Popularita blogerky však značne utrpela po upozornení užívateľa s prezývkou @SantiLishi, ktorému sa nepozdávala obloha na viacerých fotografiách. Tvrdil totiž, že oblaky na nich sú až podozrivo rovnaké, a to napriek tomu, že pochádzajú z rôznych častí sveta. "Naozaj má vždy nad hlavou desivo rovnaký záber," pridal sa ďalší užívateľ Matt Navarra, keď porovnal snímky z Bali, Talianska a Thajska.

Cestovateľke tak nezostalo nič iné, iba priznať, že jej fotky zachytávajúce "realitu" prešli určitou úpravou. "Použila som aplikáciu Quickshot, aby som mala pekné fotky aj vtedy, keď obloha nevyzerá práve najlepšie a pokazila by mi celý záber," vysvetľuje Saraviaová. Vraj iba chcela, aby sa jej snímky ľuďom páčili. Na úprave záberov vraj nie je nič zlé a nemala v úmysle niekoho klamať. 

Krásna blogerka sa poriadne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/tupisaravia)

Napriek tomu veľa užívateľov prejavilo vlnu nevôle a sklamania. Vyjadrili sa, že súčasné fotografie sú už iba virtuálne a čím ďalej, tým viac sa vzďaľujú od reality. "Rozdiel medzi fotkou a skutočnosťou je už taký priepastný ako rozdiel medzi dňom a nocou. Na sociálnych sieťach už nevidíme nič iné, iba online realitu," zhodli sa viacerí. 

Viac o téme: PhotoshopBlogerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu