Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Matka (33) zašla k susede na pohár vína: V opitosti spravila strašnú hlúposť, doživotné následky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Kayleigh Howardová milovala každodenné povinnosti spojené s materstvom. Po tom, ako s kamarátkou zašla na víno, sa ale jej život drasticky zmenil. Po niekoľkých pohároch vína sa skĺzla po zábradlí a spadla na tvrdý betón. Utrpela vážny úraz hlavy, lekári ju už začali pochovávať.

Tridsaťtriročná Kayleigh v januári 2017 zašla na drink k susedke. Býva v trojposchodovom dome s dreveným schodiskom. Po druhom pohári vína si žena myslela, že by bolo zábavné skĺznuť sa dolu, no došlo k hroznej nehode. Spadla totiž na betón a utrpela ťažký úraz hlavy. Lekári ju museli v nemocnici uviesť do indukovanej kómy. Chirurgovia jej museli odstrániť časť lebky, aby zmiernili tlak na mozog. Po prebudení nedokázala rozprávať, nespoznávala vlastnú rodinu. Rodine odkázali, aby sa s ňou rozlúčila. 

Matka (33) zašla k
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Doktori ju napokon zachránili, no musela zostať v nemocnici, ďaleko od svojej štvorročnej dcérky a trinásťročného syna. V nemocnici strávila neuveriteľné dva roky, prepustili ju až v januári. V súčasnosti žije v byte, kde má k dispozícii nepretržitú asistenciu. O jej deti sa starajú ich otcovia. "Nemohla som robiť normálne veci, ako napríklad prechádzať sa bez opatrovateľa. Môj stav sa však neustále zlepšuje. Snívam o tom, že jedného dňa budem schopná postarať sa o seba aj o svoje deti," povedala. 

Mladík (29) skočil do detského nafukovacieho bazéna: Nikdy to nerobte! Dopadol strašne

Howardová zároveň, ako sa blíži leto, varuje pred večierkami, s ktorými súvisí aj popíjanie alkoholu. "Jedno rozhodnutie mi v zlomku sekundy zmenilo život. Radšej porozmýšľajte dvakrát predtým, ako urobíte niečo hlúpe," skonštatovala. 

Viac o téme: Večierokúraz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu