Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladík (29) skočil do detského nafukovacieho bazéna: Nikdy to nerobte! Dopadol strašne

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Tim Cornthwaite)

MAROOCHYDORE - Zábery z večierka, na ktorom sa mladý Brit pokúsil o nevydarený žartík, vyzerajú naozaj hrozivo. Rozhodol sa skočiť do detského nafukovacieho bazéna, no všetko dopadlo úplne inak, ako si predstavoval. Zo zranení, ktoré pri tom utrpel, sa bude liečiť niekoľko mesiacov.

Tim Cornthwaite je síce otcom dvoch malých synov, ale očividne s ním ešte stále lomcujú chlapčenské nápady. Mladík si totiž nedávno počas párty s priateľmi previazal oči páskou a zoskočil z lavičky rovno do detského nafukovacieho bazéna. Počas krátkeho letu na nie veľmi bezpečnú pristávaciu dráhu stihol ešte vykríknuť, že skáče bungee-jumping. Je iba šťastie, že tvrdé pristátie neskončilo úplnou paralýzou. I tak ale utrpel dosť vážne zranenia; röntgen odhalil dva zlomené krčné stavce. 

Richard (26) ochrnul na dovolenke v Španielsku: FOTO Jeho priateľka zúfalo prosí o pomoc

"Od lopatiek smerom nadol som hneď stuhol a nemohol som sa ani pohnúť," spomína si skokan na osudné chvíle. Snúbenica Chloe sa ale na Tima nehnevá. "Teraz ma potrebuje 24 hodín, 7 dní v týždni, ale časom sa to zlepší," povedala. 

Mladík (29) skočil do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Tim Cornthwaite)

Lekári predpokladajú, že 29-ročný Cornthwaite sa bude liečiť tri až šesť mesiacov. Jeho kamarátovi sa už podarilo cez stránku GoFundMe vyzbierať 7000 austrálskych dolárov. Úraz zmaril dvojici svadobné plány, termín svojho veľkého dňa museli posunúť na neurčito. Ženích pravdepodobne absolvuje svadbu aj tak so sadrovým golierom na krku.  

Viac o téme: BazénBungee jumping
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu