Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dievčina (20) pozrela do mobilu svojho priateľa a zhrozila sa: To mi chcel naozaj TOTO urobiť?!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PRESTON - Hrozivý príbeh zverejnila na Twitteri nemenovaná dvadsaťročná Britka zo severozápadného Anglicka, ktorá po štvorročnom vzťahu zistila, že jej priateľ ju na reklamnom portáli Craigslist ponúka na sexuálne služby. Jeho nezákonnou "snahou" sa bude podľa všetkého zaoberať polícia.

Nemenovaná tínedžerka zdieľala minulý týždeň na sociálnej sieti svoju mimoriadne nepríjemnú skúsenosť. Vraj strávila štyri roky života s niekým, koho vlastne vôbec nepoznala. To, s kým má dočinenia, pochopila až vtedy, keď nazrela svojmu priateľovi do telefónu. Dôvod bol pritom veľmi romantický; nedokázala skrotiť svoju zvedavosť a chcela vedieť, či jej kúpil vysnívaný zásnubný prsteň. Namiesto výpisu z banky však narazila na inzerát, cez ktorý ju jej nastávajúci manžel ponúkal na sexuálne služby.

Dievčina (20) pozrela do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Našla podivné správy, v ktorých ju ponúkal neznámym mužom. Dokonca sľúbil, že im dovolí, aby ju znásilnili," uviedla jej blízka kamarátka, ktorá zverejnila aj ďalšie informácie. "Emailov s podobným obsahom našla viac a priateľ minimálne jednému zo záujemcov potvrdil svoju ponuku." Údajne nakrúcal aj videá, na ktorých mali spoločný sex, o čom tiež nemala jeho partnerka ani poňatia a posielal ich potenciálnym klientom.

Chlapec odpísal krásku na zoznamke za jej šaty na FOTO: Tisícky ľudí ho zvozili za jeho drzé slová

Šokovaná dievčina má odložené všetky správy, ktoré jej poslal bývalý priateľ po tom, ako mu oznámila, že o všetkom vie. Chce ich vraj odovzdať polícii, ktorú už kontaktovala. "Mrzí ma to. Naozaj neviem, prečo som to urobil a je mi to veľmi ľúto," napísal mladík svojej "ex". Zároveň však svojim známym povedal, že sa rozišli iba preto, lebo jeho priateľka bola neistá a nestála. Muž, ktorého identita je stále neznáma, si už nastavil súkromie na svojom profile a podľa posledných informácií ešte nebol kontaktovaný políciou.

Viac o téme: ZnásilnenieZoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu