Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena (35) prežila sedem jednorazoviek za sedem dní: Dôležité zistenie po sex maratóne

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram/Nadia Bokody)

SYDNEY - Sedemročné manželstvo Austrálčanky Nadie Bokodyovej sa skončilo rozvodom, žene však chýbal sex. Namiesto nekonečného sledovania Netflixu a vysedávania v tichu domova sa rozhodla sedem dní v týždni experimentovať v posteli, každý deň však s iným mužom. Jej zistenie vás zaujme.

Keď sa Nadiina potreba po fyzickom kontakte stala neovládateľnou, kolegyňa jej poradila, aby napísala chlapíkovi menom Ryan. Nadia sa s ním stretla a v priebehu hodiny bolo po všetkom. Po sexe plakala, ale podľa jej slov išlo o slzy radosti. "Cítila som sa živá. Cítila som sa ako ja. Milovala som to," prezradila blogerka, ktorá na konci manželstva cítila frustráciu a nevyslovené túžby. 

Žena (35) prežila sedem
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Nadia Bokody)

Týmto začala svoju sedemdňovú sexuálnu "expedíciu" s rôznymi osobami. Po Ryanovi prišiel Matt, perfektne stavaný námorný potápač. Na Nadiinu otázku, či nechce sex, odpísal takmer okamžite. Po akte Nadia vedela, že Matta už nikdy v živote neuvidí. Neskôr sa rozhodla, že svoje hranice posunie ďalej. V pondelok k sebe domov pozvala tridsiatničku Lisu. Podľa jej slov Lisa vyžarovala sexualitu a ženskosť a zároveň pôsobila ostro. V utorok to skúsila s tesárom Mattom, z ktorého sa vykľula Bokodyovej "sexuálna spriaznená duša". "Previedol ma neznámymi ríšami extázy, medzi bolesťou a rozkošou." 

Sexuálne fantázie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Nadia Bokody)

V stredu sa Nadia stretla s vojakom Stevom. Povedal jej, že na ďalší deň opúšťa krajinu, preto Nadia z noci s ním vyťažila maximum. Na ďalší deň priznala, že sa cíti unavená, no už mala naplánované rande s Angličanom Benom. Nemienila sa s ním vyspať, no pár koktailov zmenilo jej názor. "Chcela by som Ryanovu dychtivosť a Tedovo sexuálne sebavedomie, ale s Mattovou nezainteresovanosťou a Lisiným jemným, zmyselným dotykom," povedala Austrálčanka. 

Žena (35) prežila sedem
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Nadia Bokody)

Keď sa jej sexuálne nabitý týždeň skončil, Nadia bola totálne vyšťavená a vyčerpaná. "Vypustila som z hlavy všetko, čo som vedela o láske, túžbe a sexuálnom potešení. Pomohlo mi to nájsť novú cestu k sebe samej do čias, keď som bola niekoho manželkou, priateľkou alebo obyčajnou osobou na flirt," dodala na záver. Toto zistenie pre ňu bolo skutočným pokladom.

Viac o téme: SexRozvod Nadia bokody
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu