Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Hotelový hosť sa chcel umyť: Pustil si vodu a hneď ho prešla chuť

Hotel Maxwell na Manhattane
Hotel Maxwell na Manhattane (Zdroj: Youtube/Jumbo Jet)

NEW YORK - Hostia v newyorskom hoteli Maxwell zostali znechutení po tom, ako im z kohútikov začala tiecť voda hnedej farby. Ubytovaný Charles Ashwanden zverejnil video na internete, podľa jeho slov to spôsobili kanalizačné práce. Za incident sa údajne nikto neospravedlnil.

Hostia v hoteli Maxwell, ktorý je súčasťou hotelovej siete Marriott International, zažili skutočne nepríjemnú situáciu. Z vodovodného kohútika v izbách sa valila neidentifikovateľná hnedá tekutina. Minimálna cena za izbu v hoteli sa pritom šphá v prepočte na približne 130 eur. 

FOTO Manželia žalujú luxusný hotel na Bahamách: Noc pred svadbou zažila nevesta sexhoror

"Toto je to, čoho sa dočkáte, keď sa ubytujete v hoteli Maxwell v New York City a ráno zapnete kohútik na horúcu vodu," okomentoval Ashwanden video, ktoré zverejnil na Twitteri. "Žiadne ospravedlnenie, zrejme je to ‚normálne‘, keď sa kanalizačná práca dostane do kohútikov."

Vo videu z kohútika vyteká tmavohnedá kvapalina, ktorá zapĺňa celé umývadlo. "Nie som si istý možnými zdravotnými rizikami pri sprchovaní sa v hoteli Maxwell. Nevyzerá to najatraktívnejšie," dodal Charlies, ktorý pracuje v dátovej softvérovej spoločnosti v Londýne. Doposiaľ nie je známe, či táto hnedá kvapalina skutočne pochádza z odpadových vôd alebo nie. Hovorca hotelovej siete však ubezpečil, že bezpečnosť ich hostí a spolupracovníkov je vždy ich najvyššou prioritou.

Viac o téme: New yorkHotelHygiena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu