Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Učiteľka (27) zviedla svojho žiaka (13): Nalákala ho na tieto SMS, potom to už išlo rýchlo

Brittany Zamorová Zobraziť galériu (4)
Brittany Zamorová (Zdroj: profimedia.sk)

MARICOPA COUNTY - Bývalú učiteľku základnej školy v Arizone obvinili za údajný sexuálny pomer, ktorý mala udržiavať s trinásťročným žiakom. Všetko odhalili textové správy, ktoré učiteľka poslala maloletému. Tínedžer priznal, že sa s ňou štyrikrát stretol a mali spolu sex. Tiež si navzájom posielali nahé fotografie.

Dvadsaťsedemročná Brittany Zamorová ešte donedávna učila na základnej škole Las Brisas Academy Elementary School. Prostredníctvom triedneho chatu na internete si začala sexuálnu aféru s jedným zo svojich žiakov. Najprv si len písali, no správy rýchlo prerástli do flirtovania. "Môj Bože, milujem ťa. Si taký zlatý. Želám si, aby si so mnou mohol zostať," aj takéto vyznania posielala pedagogička svojmu mladému amantovi. Ten zase zareagoval slovami: Ja tiež. Chcel by som, aby sme sa mohli stretávať kedykoľvek, kedy chceme." 

Učiteľka (27) zviedla svojho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa vlastných slov si chlapec sám nebol poriadne istý, kedy celá situácia nabrala taký rýchly spád. Policajtom prezradil, že od februára do marca tento rok mal so Zamorovou, ktorá je mimochodom vydatá, dokopy štyrikrát sex. Išlo o orálny sex v učiteľkinej triede po talentovej šou, ďalšie pikantné stretnutia sa vraj odohrali v učiteľkinom aute. Okrem toho si dvojica vymieňala aj svoje nahé fotky. 

Učiteľka (27) zviedla svojho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/azfamily powered by 3TV & CBS5AZ)

Chlapcovi rodičia na súde uviedli, že si všimli zmenu správania svojho syna. Nainštalovali mu preto do mobilu aplikáciu s rodičovskou ochranou, ktorá ich upozornila na nevhodné správy od učiteľky. Aj jeho spolužiaci po čase odhalili túto nedovolenú aféru a informovali o nej riaditeľa školy. Zamorovú nakoniec v marci zatkla polícia priamo na pôde školy a obvinila zo sexuálneho obťažovania mladistvej osoby. Momentálne je vo väzbe, pričom stále tvrdí, že je nevinná. 

Viac o téme: SexŽiakUčiteľkaBrittany zamora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu