Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Najlepšie kamarátky sa znovu stretli po 12 rokoch: To, čo sa potom stalo, ale bolo... trápne

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/TheEllenShow)

LOS ANGELES - Dve mladé ženy, ktoré boli kedysi kamarátkami, sa po dlhých rokoch znovu stretli. Tento dojemný moment bol zachytený v priamom televíznom prenose. Čoskoro ale nabral tak trochu trápny zvrat, keď jedna z aktérok celkom nepochopila, prečo vlastne tá druhá tak strašne túžila znovu ju vidieť.

Sila sociálnych sietí je neskutočná. Jediný tvít či status na Facebooku dokážu niekomu naštartovať kariéru, iného zabiť a ako dokazujú nedávne udalosti, tak pomáhajú aj pri opätovnom spájaní ľudí. Brianna Cryová z amerického štátu Virgínia požiadala svojich priateľov a známych na Twitteri, aby jej pomohli vypátrať dievča, ktoré stretla na dovolenke na Havaji pred dvanástimi rokmi. Za jediný večer sa z nich stihli stať blízke priateľky, no osud to zariadil tak, že od dovolenky sa už nevideli. 

Tvít zdieľali tisíce ľudí, z ktorých mnohí sa zapojili do pátrania po neznámej dievčine. Len jedenásť hodín po jeho zverejnení sa ozvala istá Heidi, ktorá o sebe tvrdila, že je dievčaťom na fotografii a vraj to vie aj dokázať. O všetkom sa dozvedela veľká fanúšička happy-endov, televízna moderátorka Ellen DeGeneres, ktorá obe dievčatá pozvala do svojej relácie. Lenže tento veľký moment sa skončil fiaskom, pretože Heidi, ako vyšlo najavo, zo stretnutia so svojou stratenou kamarátkou až taká nadšená nebola. Dvojica sa síce spočiatku objala, no potom Heidi povedala, že je v šoku z toho, že sa Brianne chcelo letieť až do Kalifornie, aby sa s ňou stretla. No a keď sa Heidi Ellen opýtala, či tiež cítila vtedy na dovolenke spojenie s Briannou tak, ako to cítila ona, nevedela, čo má povedať. "V podstate áno, ale poznali sme sa len jediný deň. Prepáčte, ale tak to je," vyliezlo z nej. 

VIDEO Najlepšie kamarátky sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/TheEllenShow)

Diváci si všimli, že medzi dievčatami je akési čudné napätie a cítili sa trápne aj za ne. "Heidi nevyzerala, že by bola nejak nadšená z toho, že Briannu opäť videla. Je mi jej naozaj ľúto, takúto reakciu asi nečakala," vyjadril sa jeden užívateľ. "Vôbec nevyzerajú tak, že by sa na seba tešili, skôr majú väčšiu radosť z toho, že sú v televízii," podotkol ďalší.

Nina (26) pátrala po svojom otcovi, odhalila príšerné rodinné tajomstvo: Toto som vedieť nechcela!

Dievčatá ale nakoniec nemusia nič ľutovať, každá z nich totiž po šou dostala od jej producentov šek na 10-tisíc dolárov, ktoré môžu použiť na financovanie svojho vysokoškolského štúdia. 

Viac o téme: Stretnutie po rokoch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu