Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najmladšia víťazka (23) lotérie hľadá chlapa: Zaplatím mu poriadny balík, len aby so mnou chodil

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Jane Park)

EDINBURGH - Známe tvrdenie hovorí, že láska sa za peniaze nedá kúpiť. Teda aspoň pokiaľ ste nevyhrali v lotérii. Víťazka Jane Parková sa rozhodla ponúknuť mužovi 60-tisíc libier za to, že s ňou po sérii nešťastných rozchodov bude chodiť. Naozaj zaujímavý spôsob, ako si nájsť, či lepšie povedané, zaplatiť partnera.

Parková, ktorá pochádza zo škótskeho Edinburghu, sa stala pred šiestimi rokmi najmladšou víťazkou lotérie Euromillions. Keď vyhrala milión libier (1,1 milióna eur), mala len sedemnásť rokov. Výhra jej umožnila skončiť s prácou platenou ôsmimi librami na hodinu, dokonca odstúpila z edinburghskej rady, kde pôsobila so svojou mamou. Peniaze investovala do zväčšenia pŕs, zadku, nových zubov, kúpila si dom, auto a absolvovala niekoľko luxusných dovoleniek. Ani napriek peniazom sa jej ale nedarí nájsť človeka, s ktorým by sa mohla deliť o svoje šťastie.

Najmladšia víťazka (23) lotérie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Jane Park)

Minulý rok sa Jane objavila v rannej šou, kde opísala svoju samotu a prázdnotu. Vlani sa stretávala s účastníkom šou speváckej súťaže X Factor Samom Callahanom, no vzťah sa skončil po jeho nevere. Jej ďalší priateľ mal údajne tajnú frajerku, takže aj tento vzťah stroskotal. 

Najmladšia víťazka (23) lotérie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Jane Park)

"Jane je úžasná a má čo človeku dať, ale odkedy vyhrala v lotérii, väčšinu času je sama a vôbec nemá šťastie v láske. Nikdy nevie, či ju chlap miluje kvôli jej osobnosti alebo peniazom. Jane je nesmelá a často sa obáva motívov iných ľudí," uviedol človek z jej okolia. Ten tvrdí, že Parková je teraz ochotná zaplatiť desaťtisíce libier chlapovi, ktorý ju bude milovať a bude jej verný a lojálny. Dievčina mala dokonca založiť webstránku, prostredníctvom ktorej sa môžu muži o jej priazeň uchádzať. 

Smutný príbeh milionára: V lotérii vyhral 390 miliónov, ale potom sa mu život zmenil na peklo

Parková dokonca uvažuje o tom, že lotériu zažaluje, aby upravila podmienky výhry. Podľa jej názoru by sa hry nemali zúčastniť osoby mladšie ako osemnásť rokov. Inak by to mohlo skončiť podobne ako s ňou, zúfalou milionárkou, ktorá platí chlapom za to, že s ňou chodia.

Viac o téme: Jane parkVýhra v lotéríi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu