Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Čašníčka opísala svoj prvý deň v práci: Najväčší horor jej života, totálna hanba na sto rokov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Každý, kto nastúpi do novej práce, sa snaží urobiť hneď v prvý deň čo najlepší dojem. Podobný zámer mala aj mladá žena, ktorá dostala prácu čašníčky v rodinnej reštaurácii svojho známeho. V jej prípade sa však štart na novom mieste zmenil na hotovú katastrofu, na ktorú jej kolegovia len tak ľahko nezabudnú.

Smrť krásnej blondínky (†19): FOTO Priateľ ju vzal do známej reštaurácie, o pár hodín upadla do kómy

Príbeh, ktorý na sociálnej sieti zdieľa mladá žena, môže byť názornou ukážkou toho, ako nezačať prvý deň v novej práci. Hoci pôvodne plánovala urobiť čo najlepší dojem, všetko pokazila jej zvedavosť a netrpezlivosť, vďaka ktorej postavila podľa portálu mirror.co.uk na nohy celé policajné oddelenie a znepriatelila si nadriadených.

„Prechádzala som tréningovou rutinou, ukazovali mi reštauráciu a dostali sme sa až na recepciu,“ spomína si čašníčka. „Tam som sa mala zoznámiť s ostanými.“ Vtom však vznikol nejaký problém v kuchyni a ona zrazu zostala na recepcii sama. Chvíľočku trpezlivo čakala, ale keď dlhšie nikto nechodil, upútalo ju tlačidlo na recepčnom pulte. „Chcela som vedieť, ako to funguje. Myslela som si, že keď zazvoním, tak niekto príde,“ hovorí. A tak stlačila gombík.

Čašníčka opísala svoj prvý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Keď sa však nič nedialo, stisla ho ešte niekoľkokrát. Potom svoj pokus vyhodnotila tak, že tlačidlo nefunguje a bezstarostne odkráčala na toaletu. Nebolo jej divné, že vonku počuje akési sirény a takmer odpadla od prekvapenia, keď sa po príchode na recepciu všetko hemžilo policajtmi.

To si ju už privolal manažér spolu so skupinou vyšetrovateľov a spýtali sa jej, či to bola ona, kto spustil bezpečnostný alarm. Až vtedy pochopila, že celý čas intenzívne volala na číslo 911 a tiesňovú linku vytočila až 384-krát. Niet sa čo čudovať, že po takomto naliehavom poplachu nastúpilo plne vyzbrojené policajné komando, ktoré v priebehu niekoľkých minút obsadilo celé okolie reštaurácie. „V ten deň sa už so mnou nikto nebavil,“ dodala žena na záver svojho príbehu.

Viac o téme: ČašníčkaPolícia Tlačidlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu