Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Čašníčka priniesla mužom vodu: Za obsluhu dostala dar na FOTO, o akom sa jej ani nesnívalo

Alaina Custerová Zobraziť galériu (3)
Alaina Custerová (Zdroj: Instagram/SupDogsRestaurant)

SEVERNÁ KAROLÍNA – Študentka Alaina Custerová (21), ktorá si privyrába ako čašníčka, má dôvod na úsmev. Mala totiž obrovské šťastie na zákazníkov, ktorí patrične ocenili jej obsluhu a dopriali jej štedré sprepitné. Mladá kráska sa o peniažky s radosťou podelila s ostatnými kolegami a zároveň sa stala hviezdou najväčšieho internetového serveru.

Čašníčka (20) má dve práce, aby mohla všetko poplatiť: Gesto zákazníčky ju rozplakalo

Dvaja zákazníci v reštaurácii rýchleho občerstvenia Sup Dogs v Severnej Karolíne štedro ocenili prácu študentky Alainy, ktorá im priniesla nápoje. Nápad s tučným všimným bol akciou mužov, ktorí v ten deň na Youtube nakrúcali reakcie čašníčok a čašníkov, ktorí si na stole našli sprepitné vo výške 10 000 dolárov (cca 8700 eur).

Čašníčka priniesla mužom vodu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/SupDogsRestaurant)

„Obaja už boli preč, nechali tie peniaze na stole a ja som si myslela, že žartujú,“ hovorí usmiata Alaina. „Na servítke som našla odkaz, že ďakujú za lahodnú vodu. Keď som to počítala, triasli sa mi ruky,“ dodala podľa portálu thesun.co.uk šarmantná blondínka.

Čašníčka priniesla mužom vodu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: google)

Neskôr sa obaja muži vrátili do reštaurácie a odhalili svoju identitu. Na tejto študentke ocenili najmä to, že sa okamžite podelila so svojimi kolegami a kolegyňami, ktorí si v reštaurácii podobne ako ona privyrábajú popri štúdiu na univerzite. „Som šťastná, že som mohla pomôcť ostatným,“ ďakuje Alaina.

Viac o téme: ReštauráciaČašníčkaSprepitné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu