Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tínedžerka (16) sa nechala potetovať: Odvtedy prežíva peklo, zažila dve obrovské rany za sebou

Luisa Buitragová Zobraziť galériu (2)
Luisa Buitragová (Zdroj: Facebook/Luisa Fernanda Buitrago)

CASANARE - Mladá Kolumbijčanka podľahla obrovskému trendu a zhruba pred rokom sa nechala potetovať. Jej rozhodnutie však malo fatálne následky nielen pre ňu, ale aj jej bábätko. Tínedžerka zverejnila svoj príbeh ako varovanie pre všetkých, ktorí zvažujú návštevu tetovacieho štúdia.

Keď doma pred pár mesiacmi šestnásťročná Luisa Fernanda Buitragová oznámila, že je tehotná, určite to jej rodina vnímala ako problém. V porovnaní s tým, čo ale prežívajú jej najbližší teraz, bolo otehotnenie v tak mladom veku to najmenej. Dievčina si totiž nechala urobiť tetovanie na prsníku, ktoré skončilo katastrofálne. Do tela sa jej dostala infekcia a zasiahla miechu. Z tela jej museli následne vypumpovať veľa nadbytočnej tekutiny a musela brať silné antibiotiká. Neprimerané množstvo liekov síce tínedžerke zachránilo život, ale usmrtilo jej bábätko. 

Tínedžerka (16) sa nechala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Luisa Fernanda Buitrago)

To však nie je všetko. Napriek tomu, že sa Luisa nakoniec z infekcie dostala, trvalé následky ju doživotne pripútali na vozík. "Povedali mi, že už nebudem nikdy chodiť," hovorí dievčina, ktorá teraz kvôli tomu trpí ťažkými depresiami. Momentálne sa pripravuje na ďalšie operácie, na ktoré ale potrebuje veľa peňazí. S pomocou svojich priateľov sa jej podarilo vyzbierať v prepočte viac ako 4000 eur.

Viac o téme: PotratTetovanieInfekcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu