Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Kňaz krstil dievčatko, na tie slová nikdy nezabudne: Magdelanka (3) ho totálne odrovnala

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Duffer Entertainment)

MEXIKO - Bizarný incident zachytil na mobil jeden z návštevníkov kostola v Mexiku. Rodičia tu krstili svoju malú dcéru, ktorá s tým ale očividne nebola vôbec stotožnená. Keď jej totiž kňaz začal liať na hlavu vodu, zahrešila ako pohan z krčmy piatej cenovej. Video sa stalo hitom internetu.

Video zachytáva usmiatych rodičov, ako držia svoju trojročnú dcéru Magdelanu nad krstiteľnicou, aby ju mohol kňaz pokrstiť. Ceremónia sa ale poriadne zvrtla v okamihu, keď začal recitovať tradičné "krstím ťa v mene Syna, Otca..." Dievčatko sa totiž začalo ošívať a na veľké zdesenie svojich rodičov viackrát nazvalo Božieho služobníka sku**encom".  

VIDEO Kňaz krstil dievčatko,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Duffer Entertainment)

Kňaz si z toho ale nič nerobil. "Tuším mi práve vynadala," povedal s úsmevom a pokračoval ďalej v krstení Magdelana sa stále bránila a kričala, aby ju nechal tak, no kňaz to nevzdal a doviedol krst až do konca. Matka sa mu za správanie svojej dcéry ospravedlnila. 

VIDEO Krst v kostole sa zmenil na drámu: Otrasný čin kňaza, dieťatko mu museli vytrhnúť z rúk!

Niektorí užívatelia ocenili úprimnosť dievčatka a podotkli, že v ňom je asi ukrytý malý diablik. Iní zas skritizovali rodičov za to, že sú to očividne oni, od ktorých pochytila Magdelana nevyberaný slovník. 

Viac o téme: MexikoKostolKrst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu