Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Laura a Rosie vyskúšali falošné opálenie: Keď uvideli výsledok na FOTO, mohlo ich poraziť

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

NORTHALLERTON – Obľúbené opaľovanie nástrekom môže dopadnúť úplne odlišne, ako ho vidíte na reklamných plagátoch kozmetických salónov. Presvedčili sa o tom aj Angličanky Laura Dentonová a Rosie Berryová. Mladé ženy síce majú po nevydarenom zákroku ľahšiu peňaženku, ale sú bohatšie o skúsenosť.

Blondínka (30) sa opaľovala na záhrade, keď si všimla niečo divné na nohe: Takmer ju to zabilo

Kozmetické salóny lákajú zákazníčky na opaľovanie špeciálnym nástrekom. Po prečítaní varovaní kožných lekárov pred pobytom na slnku a katastrofálnych štatistikách týkajúcich sa rakoviny kože, ide o zdravšiu alternatívu získania atraktívneho a najmä rýchleho opáleného vzhľadu pokožky.

Laura a Rosie vyskúšali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

S predstavou nádherne opálených tiel vstupovali do salónu v Northallertone v severnom Yorkshire aj Laura (29) a Rosie (29). Výsledok sa však v tomto prípade rovnal katastrofe a po takto odvedenej práci „profesionálov“ mohli ísť mladé ženy jedine na karneval.

V salóne im ponúkli, že môžu práve na nich vyskúšať novú značku nástreku a zákazníčky súhlasili. Lenže odtieň ich pokožky zostal úplne neprirodzený. Laura vyzerala pri odchode zo salónu ako zelenohnedý Hulk a na Rosie priam kričal tmavohnedý odtieň. Kým prišli k autu, okoloidúci sa nich výborne zabávali. Všetko našťastie vyriešila horúca sprcha.

Laura a Rosie vyskúšali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

„Zmývali sme to 45 minút, ale zbavili sme sa toho,“ povedali pre mirror.co.uk. V salóne im ako kompenzáciu ponúkli ďalší nástrek zadarmo, ale obe to odmietli. Radšej budú aj naďalej používať obyčajný samoopaľovací sprej a vyhnú sa tak zbytočnému riziku. „Prišli sme síce o peniaze, ale máme výbornú skúsenosť,“ hovorí Laura. „Ak pôjdem ešte niekedy do nejakého salónu, budem oveľa opatrnejšia.“

Viac o téme: NáterOpaľovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu