Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Blondínka uviazla v obrovskej zápche na diaľnici: Čakanie strávila bizarným spôsobom na FOTO

Lily Willettsová Zobraziť galériu (2)
Lily Willettsová (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Po tom, čo cez víkend havarovalo na britskej diaľnici M62 nákladné auto a skončilo v plameňoch, mali vodiči o zábavu postarané. Nešťastníci uviazli na tri hodiny v obrovskej zápche. Určite nikto z nich sa netešil, že musí v horúcom počasí tvrdnúť na ceste, no niektorí sa snažili vyťažiť čo najviac aj z takejto nepríjemnosti. Lilly Wilettsová sa napríklad rozhodla, že je to vhodný čas aj miesto nachytať trochu bronzu.

Dopravný analytik varuje: Bratislavu čaká katastrofa, vodiči budú hodiny v zápchach

Horiaca cisterna s kyslíkom uzavrela rušnú diaľnicu pri meste Rochdale v oboch smeroch. Pokým hasiči mali plné práce s likvidovaním plameňov, ostatným šoférom nezostávalo nič iné iba trpezlivo čakať v obrovskej kolóne.

Blondínka uviazla v obrovskej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nútený pobyt v teplom počasí v aute a na rozpálenom asfalte určite spôsobil mnohým komplikácie, no Lily Willettsovej sa podarilo vyťažiť aj z negatívnej situácie čosi pozitívne.

Vytiahla z vozidla deku a rozprestrela ju rovno na ceste. Potom sa na pobavenie svojho okolia začala opaľovať. Namiesto nadávania a zbytočných nervov tak radšej relaxovala a nasávala vitamín D.

Viac o téme: NehodaOpaľovanieDiaľnicaZápchaLily Willettsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu