Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plavčík nakrútil VIDEO, pri ktorom budete mať zimomriavky: Žralok číha na paddleboardistu

(Zdroj: Twitter/Atlantic White Shark Conservancy)

ORLEANS - Plavčík na pláži zaznamenal stretnutie žraloka s paddleboardistom. Mladík si bol užívať vody Atlantického oceánu, keď naňho začal číhať biely predátor z nebezpečne malej vzdialenosti. Po chvíli si ho prestal všímať, no tento zážitok aj napriek tomu spôsobuje zimomriavky na tele.

Cody DeGroff bol práve v službe na pláži Nauset Beach v americkom meste Orleans v štáte Massachusetts, keď testoval svoj nový dron. Zo záznamov náhle spozoroval plávajúcu siluetu pod vodou, ktorá patrila obrovskému oceánskemu predátorovi. Len niekoľko centimetrov od neho stál na paddleboarde 54-ročný Roger Freeman.

"Všimol som si, že sa v zábere niečo pohybuje a zistil som, že ide o veľkého žraloka. Začal som okamžite fotiť. Vyskočil som na nohy a až vtedy som si všimol, ako sa paddleboardista a žralok k sebe približujú," opisuje dramatické stretnutie Cody televízii ABC News. 

Mrazivé detaily smrti Čecha (†42) v Egypte: Brutálny útok žraloka, telu chýbali ruky aj noha

Žralok si, našťastie, Freemana nevšímal a po krátkej chvíli odplával preč. "Netušil som, že je tak blízko mňa. Keby som stratil rovnováhu, mohol som naňho padnúť," povedal Roger. "Som rád, že som v ten deň prišiel domov na raňajky a sám sa nestal raňajkami," dodal. 

Viac o téme: PlណralokPaddleboardista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu