Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Speváčka a hlasová koučka Anka Repková bola online

Anka Repková Zobraziť galériu (7)
Anka Repková (Zdroj: predpredaj.sk)

Na svojom konte má dva úspešné videoklipy, SVETLO a VYZNANIE. Spevu sa venuje viac ako 20 rokov. Pozrite si, ako odpovedala na vaše otázky. Prečítajte si celý rozhovor nižšie v článku.

VIDEOKLIP K PIESNI SVETLO

VIDEOKLIP K PIESNI VYZNANIE

 Mladá a talentovaná speváčka Anka Repková zdokonaľuje svoje spevácke zručnosti a preto neostáva len na Slovensku. Za svojím snom spievať cestuje po celom svete.  

Učila a stále sa učí od tých najlepších v Londýne, New Yorku, Prahe. Učila ju samotná Joan Lader, ktorá okrem Anky pozná a učí hviezdy ako sú STING, MADONNA, ROBERTA FLACK, či broadwayských muzikálových hercov. 

ANKIN VLOG DOBRODRUŽTVO V NEW YORKU – HODINA SPEVU S JOAN LADER

Okrem toho, že je famóznou speváčkou, venuje sa aj hlasovému koučovaniu. 

Založila svoj prvý vlastný zbor,  Spievanie nás baví. Je to záujmový zmiešaný spevácky zbor pre každého, kto rád spieva. V zbore sa spievajú slovenské ľudové, gospelové a moderné piesne v angličtine. 

Nechaj sa osobne pozvať speváčkou Ankou Repkovou do jej zboru Spievanie nás baví.

 

Zahviezdila aj ako herečka.

Na Slovensku ste ju mohli vidieť a počuť niekoľkokrát. Svoju profesionálnu kariéru odštartovala v hre Liliom na javisku Slovenského národného divadla, kde hrala dcéru Janka Kronera a Diany Mórovej. Na muzikálovej scéne prerazila v muzikály Vlasy na Novej scéne. Nasledovali roly v muzikáloch Rebelové a Rocky Horror Show s režisérmi Filipom Renčom a Jožkom Bednárikom. Anka ho svojím talentom a víziou pre spev tak nadchla, až sa stal krstným otcom jej albumu Áno, už to viem...

Pôsobila v SHOW Let´s Dance a Bailando na TV Markíza, kde vystupovala ako sólistka Big Bandu Gustáva Broma. Spolupracovala so spevákom Daliborom Jandom, kde spievala na jeho koncertoch. 

Anka Repková a jej kapela

Anka Repková na koncertoch vystupuje aj so svojou kapelou, v komornom programe s klaviristom či so svojím Gospelovým zborom. V jej podaní môžete počuť okrem vlastnej tvorby aj muzikálové a popové piesne, francúzske šansóny, jazzové štandarty, či tanečné hity. 

Anka Repková
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PR, Zuzana Gavulová)

Anka svoje zahraničné skúsenosti a kontakty prináša k nám na Slovensko. Prvou lastovičkou je 2-dňový gospelový workshop s renomovanou britskou lektorkou gospelu Andreou Encinas. Už onedlho vám preto prinesieme informácie aj o Veľkom Gospelovom koncerte, ktorý pripravuje práve speváčka a hlasová koučka Anka Repková

VIDEO POZVÁNKA NA GOSPELOVÝ WORKSHOP

Kúpiť vstupenku na Veľký Gospelový koncert so speváčkou Ankou Repkovou  môžete na predpredaj.sk.

Anka Repková bude online na Topky.sk už tento piatok 26. augusta od 11:00 do 12:00 hod. Otázky jej môžete posielať už teraz prostredníctvom formulára nižšie.

- reklamná správa -

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

26.08.2016 12:01 - otázka od Matečko
Zdravím vás slečna Repková, kde si môžeme vaše vystúpenie pozrieť najbližšie? :-) Máte nejaké vystúpenia aj na východnom Slovensku?
Ahoj Matečko, najbližší koncert budem mať v Bratislave 4.9. Sprav si výlet do Bratislavy. :-) 10.9. budem o čosi bližšie k tebe v Banskej Bystrici. Sleduj moju web stránku www.ankarepkova.sk a tiež môj Facebook. :-) Rada ťa uvidím.
26.08.2016 11:56 - otázka od Michaela
Ahoj Anka. Zaujala ma tvoja tvorba, veľmi rada by som ťa zažila na živo, kedy a kde budeš najbližšie koncertovať? Ďakujem
Ahoj Michaela, ďakujem za otázočku. :-) Najbližšie budem mať koncert 4.9. o 19:00 v koncertnej sieni Klarisky v Bratislave. Pôjde o Veľký gospelový koncert, na ktorom okrem mňa vystúpi aj môj zbor a účastníci 2-dňového gospelového workshopu pod vedením renomovanej britskej lektorky gospelu Andrey Encinas. Budem sa tešiť, keď prídeš! Po koncerte sa za mnou zastav, rada ti podpíšem CD a spravíme si selfíčko. ;-)
26.08.2016 11:51 - otázka od karči
Ahoj Anka, máš nejaký tip, ako dosieliť taký krásny hlas ako máš ty? napr. surové vajce na raňajky? Ďakujem, Karči
Ahoj Karči, teší ma, že sa ti môj hlas páči. Ja osobne som túto metódu so surovými vajíčkami nikdy neskúšala. :-) Farba hlasu je niečo s čím sa narodíme, dá sa len trošku pozmeniť rôznymi hlasovými technikami. Sila hlasu súvisí s dobrým narábaním s dychom a tiež od toho, ako máme otvorené hlasové rezonátori. No a v neposlednom rade je to o aktívnom používaní hlasu. Najlepšie je na toto spievanie. ;-)
26.08.2016 11:45 - otázka od Peter
Chcel by som sa Anky opytat co je pre nu v zivote najdolezitejsie. Dakujem
Ahoj Peťo, pre mňa je v živote najdôležitejšia sloboda a láska! :-)
26.08.2016 11:31 - otázka od tez
Kto je Vasim hudobnym vzorom?
Rokmi sa to mení a vždy ma niekto nový osloví. Určite však spomeniem Mariah Carey, Celine Dion, Pink, Annu Mariu Jopek, Enya. Potom sú však interpreti a autori, ktorých hudba a tvorba sa mi páči. Ako napr. Richard Bona, Annie Lennox, George Benson...
26.08.2016 11:23 - otázka od Milan
Je spievanie pre teba viac praca alebo zabava?
Mám to šťastie, že moja práca je pre mňa zároveň aj zábavou. :-)
26.08.2016 11:22 - otázka od Kamil "Záprdok" Kalnický
Prijala by ste ponuku porotkyne v speváckej talentovej show, ak by prišla?
Ako hlasová koučka a speváčka určite áno. :-)
26.08.2016 11:21 - otázka od Kaja
ahoj, spolupracovala si mimo iného aj so známym českým spevákom Daliborom Jandom, ktorý bol najmä v 80. rokov nesmierne populárny najmä u ženskej poslucháčskej časti, aký je Dalibor v reálnom živote človek?
Ahoj Kaja, Dalibor je príjemný človek a pohoďák. Nemá žiadne maniere a je kamarátsky. Teším sa, že som s ním mohla spolupracovať. :-)
26.08.2016 11:17 - otázka od zoja
ahoj Ani... štýlovo a čiastočne aj vizuálne mi pripomínaš ženskú kapelu Papajam... pristúpila by si na spoluprácu s týmto hudobným telesom ak by prišla takáto ponuka?
Ahoj Zoja, nerozmýšľala som nad tým.
26.08.2016 11:13 - otázka od Tajny ctitel
Si priam očarujúca
Ďakujem! :-)
26.08.2016 11:11 - otázka od Jarka
Ahoj, o com si snivala ako mala co sa tyka kariery a aka je realita? Si spokojna? V com je to ine? Menila by si?
Ahoj Jarka, mojim prvým snom bolo stať sa primabalerínou. Tento sen sa mi však zrútil, keď ma nevzali na tanečné konzervatórium. Odvtedy som sa však stále viac a viac venovala spievaniu. S odstupom času vnímam tento vývoj mojej životnej cesty veľmi pozitívne. Láska k tancu mi zostala, aj som svoje tanečné schopnosti zúžitkovala v muzikáloch. Spev je však pre mňa ešte viac. Nemenila by som. Spievaniu sa môžem venovať celý život, zatiaľ čo pri tanci je to veľmi závislé aj od fyzického zdravia a vieme, že tanečníci obvykle okolo 30. končia so svojou kariérou...
26.08.2016 11:04 - otázka od Mario G
Anička, chcem Ti len povedať, že tvoj hlas, prejav a vystupovanie je jednoducho TOP. Prajem Ti všetko dobré :).
Ďakujem krásne Mário! Aj ja ti prajem všetko dobré. ;-)
26.08.2016 11:04 - otázka od Martina
Prečo spievate?
Spievanie mi prináša radosť. Milujem hudbu a na pódiu sa cítim ako ryba vo vode. :-) Okrem toho je pre mňa spievanie aj terapiou. Keď spievam, zabudnem na problémy, dokonca aj na to, keď ma niečo bolí.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu