Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Transexuálka (42) sexuálne obťažuje obyvateľov mesta: Nechutné praktiky s odpadovým košom

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MIDDLESBOROUGH - Chloe Thompsonová (42) bola prichytená pri tom, ako sa vlani 13. augusta na ulici trela o odpadkový kôš na kolieskach. Neskôr dokonca použila na verejnosti sexuálnu hračku. Ide o transexuálnu delikventku, ktorá si trikrát v priebehu jedného dňa zdvihla sukňu a odhalila svoje prirodzenie na verejnosti.

Chloe Thompsonová sa vlastným pričinením ocitla už v nejednej nezávideniahodnej situácii. Takáto pozornosť jej ale očividne lichotí. V Middlesborough, odkiaľ pochádza, sa začala obnažovať na verejnosti v uličke Teesside, až kým na ňu nezakričal jeden pár a ona utiekla, informuje Metro.


V ten istý deň sa obnažila na ulici už po druhý raz. Tentoraz to bolo pred jej domom. Svedkyňa, ktorá ju zbadala, povedala, že Thompsonová sa na ňu a jej skupinu pozerala, "akoby chcela, aby sme si ju pri tom všímali". Keď bola Chloe Thompsonová vo svojom dome, odhalila zadok a pricapila ho k oknu práve vo chvíli, keď okolo prechádzali tri malé deti. 

Transexuálka (42) sexuálne obťažuje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Teesside Live breaking news)

Najprv bola mužom 

Thompsonová bola zapísaná v registri sexuálnych delikventov už predtým, ešte keď sa volala Andrew McNab. Za 22 trestných činov ju odsúdili už sedemnásťkrát, vrátane sexuálneho napadnutia neplnoletého dievčaťa v roku 2011. V minulosti bola vojakom. 15. februára sa priznala k spáchaniu troch posledných zločinov. Korunný súd v Teesside ju mal odsúdiť v utorok, ale sudca Stephen Carroll uviedol, že chce najprv preskúmať, či "existuje nejaký spôsob na ochranu verejnosti pred takýmto správaním".

Požiadal probačnú službu, aby vypracovala správu o tom, či by Thompsonová súhlasila s podmienkami podmienečného trestu. Zdôraznil však, že závažnosť týchto zločinov je úmerná k trestu odňatia slobody. "Potrebujem zistiť, či by ste boli schopná s tým prestať. Aj vzhľadom na výzvy, ktorým ste už čelili," povedal. Mal na mysli "ťažký boj, ktorý Thompsonová prežíva so svojou rodovou identitou", vysvetlil jej obhajca. 

Transexuálka (42) sexuálne obťažuje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Thompsonová bola usvedčená z verejného obťažovania neslušným odhaľovaním, vystavením svojho penisu na verejnosti, pričom na sebe vykonávala sexuálny akt a poburovala verejnú mienku. Za svoje prehrešky bude ďalej súdená. Do vynesenia rozsudku ostáva podmienečne na slobode.

Viac o téme: Sexuálne obťažovanieTransexuálBritániaVerejné pohoršenieChloe Thompson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu