Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Žena odišla od Mormónov, teraz má najlepší sex v živote: Toto spravila s manželom ako prvé

(Zdroj: Instagram/iamskylerxo)

RALEIGH - Bývalá mormónka zo Severnej Karolíny sa po odchode z cirkvi vyjadrila k svojmu novému sexuálnemu životu. Povedala, že neľutuje, že vymenila modlitbu za promiskuitu. Predošlý život ju totiž dusil a obmedzoval, dnes môže konečne slobodne žiť. Jej bývalí priatelia z cirkevnej komunity však majú výhrady.

Tridsaťdeväťročná Američanka menom Skyler odišla z Cirkvi Ježiša Krista svätých neskorších dní (LDS) v roku 2018 po tom, čo ju obmedzujúce náboženstvo začalo unavovať. Do cirkvi vstúpila, keď sa ako 20-ročná spoznala so svojím manželom, mormónom. Aj keď povedala, že spočiatku bola vo viere spokojná, čoskoro jej cirkev prišla strnulá a dusivá. Po odchode z LDS sa vraj manželom podarilo opäť zapáliť iskru v ich vzťahu. Dnes majú najlepší sex, aký kedy mali. 

Ich čerstvo oživený milostný život ale spôsobil rozruch medzi ich starými mormónskymi priateľmi. "Iné mamičky sa mi vyhýbali, keď som sa chodila pozerať na svoje deti, ako hrajú softball a raz som sa dokonca rozplakala v kaderníctve, keď mi kaderníčka povedala, že nesúhlasí s tým, čo robím," hovorí Skyler. 

Veci sa ešte zhoršili, keď začala na platforme OnlyFans zverejňovať pikantný obsah. "Jedného dňa sa moje príspevky objavili na prieskumnej stránke Instagramu, kde si ma všimla mama kamarátky mojej dcéry. Zavolala mi a povedala, že to nie je vhodné. Cítila som sa zahanbene," pokračuje. Napriek kritike zo strany svojich bývalých priateľov Skyler svoj odchod z cirkvi neľutuje. Podľa jej slov dnes vedie oveľa lepší život ako predtým. 

U mormónov totiž neboli povolené žiadne neresti. Žiadne pitie, zákaz fajčenia. Povolený bol len cukor. Intímny život manželov bol na bode mrazu. Skyler vedela, že ak chce zachrániť seba a svoj vzťah, obaja musia odísť z mormónskej komunity. V deň, kedy tak urobili, si zapálili veľký joint a mali najlepší sex za posledné roky. "Po toľkých rokoch, čo som bola ženou v domácnosti, sa teraz cítim sexi a slobodná," dodala spokojne. 

Viac o téme: SexMormóniCirkev
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu