Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dvojičky (†20 mesiacov) zomreli v rozhorúčenom aute: Boli tam zamknuté deväť hodín

Tragédia sa odohrala na tomto mieste.
Tragédia sa odohrala na tomto mieste. (Zdroj: Twitter/ShaySimonTV)

COLUMBIA - Dvaja 20-mesační bratia boli nájdení mŕtvi v aute v Blythewoode, na predmestí Columbie v Južnej Karolíne. Vyšetrovacie orgány sa domnievajú, zahynuli strašnou smrťou z tepla. V aute boli údajne uväznení viac ako deväť hodín.

Jeden z rodičov našiel dvojčatá až v stredu podvečer v SUV, ktoré bolo zaparkované na parkovisku škôlky. Súdna lekárka Nadia Rutherfordová na tlačovej konferencii uviedla, že Bryson a Brayden McDaniel boli zrejme od toho rána v aute - s vonkajšími teplotami okolo 27 stupňov. SUV patrí členovi rodiny, ktoré šoféroval jeden z rodičov.

Duly zomierajúcich prehovorili: ZNAKY, ktoré signalizujú, že sa blíži smrť

Ďalšie vyšetrovania v najbližších týždňoch by teraz mali vylúčiť ďalšie možné príčiny smrti. Rutherfordová dodala, že tieto dve batoľatá boli zaregistrované v jasliach. Rodičia sú úplne zničení.

Vzhľadom na dôkazy, ktoré majú, neveria, že by pracovníci škôlky „boli akýmkoľvek spôsobom zapojení“ v prípade, uviedla koronerka k smrti Brysona a Braydena McDaniela.

Bližšie detaily zatiaľ neboli zverejnené. Rutherfordová vysvetlila: „Zatiaľ nemôžeme komentovať, prečo boli deti tak dlho ponechané v aute. Ak to bola veľmi tragická nehoda, modlíme sa, aby jej rodina našla pokoj. Ale ak je to zločin, pokúsime sa týmto deťom priniesť spravodlivosť.“

Viac o téme: AutoSmrťDvojičkyŠkôlkaHorúčavy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu