Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž brutálne ubodal svojich rodičov: Dôvod vás šokuje

Joel Guy mladší zabil svoju matku 31 bodnými ranami a podľa obžaloby bodol jeho otca 42-krát.
Joel Guy mladší zabil svoju matku 31 bodnými ranami a podľa obžaloby bodol jeho otca 42-krát. (Zdroj: YouTube/ Law & Crime Network)

TENNESSEE - Rodinná oslava vďačnosti? Deň vďakyvzdania bol pre rodičov Joela Guya mladšieho brutálnym koncom ich životov.

 

V sobotu počas populárneho prázdninového víkendu v USA, muž z Tennessee dobodal svojich rodičov na smrť krátko po tom, čo jeho nevlastné sestry opustili rodinný dom. Súd odhalil šokujúce podrobnosti: Joel Guy mladší zabil svoju matku 31 bodnými ranami a podľa obžaloby bodol jeho otca 42-krát. Policajt počas procesu popísal, ako našiel miesto činu - na videu.

Študent plastickej chirurgie dobodal svojich rodičov

Syn študoval v Louisiane viac ako 9 rokov, aby sa stal kozmetickým chirurgom. V rozhovore so susedmi ho rodičia označili za veľmi inteligentného mladého muža. Rodičia, hrdí na svojho syna nevedeli, čo plánoval Joel Guy mladší, keď ich navštívil na víkend vďakyvzdania v roku 2016.

Mladý muž svoj vražedný plán precízne zapísal na papieriky, ktorý uskutočnil po odchode svojich nevlastných sestier. Joel Guy mladší zabil svojich rodičov - brutálne ich zavraždil. Potom sa pokúsil zakryť stopy. To všetko bola súčasť jeho plánu - pri realizácii ktorého ho prekvapila polícia. Súd sa zaoberal otázkou, prečo Guy Jr. zavraždil svojho otca a matku s takou hrôzostrašnou brutalitou.

Motívom bola chamtivosť. Jeho rodičia plánovali odísť do dôchodku a znížiť finančnú podporu pre jeho štúdium. Súd zistil, že Joel Guy mladší zabil svoju matku, aby získal 500 000 dolárov zo svojej životnej poistky. Aby tieto peniaze neskončili u otca, musel zomrieť aj on. Keby plán začínajúceho plastického chirurga fungoval a  zakryl všetky stopy svojho brutálneho činu, bol by sa vrátil na univerzitu. Namiesto kozmetického chirurga je teraz väzňom. Dostal doživotný trest väzenia.

Viac o téme: RodičiaVraždaDoživotieSúd ChamtivosťJoel Guy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu