Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sučka Holly sa stratila počas bežného venčenia: Šokujúca SMS po dvoch mesiacoch! Čokel zožraný, napísal anonym

Fenka Holly sa stratila ešte v júli. Zobraziť galériu (5)
Fenka Holly sa stratila ešte v júli. (Zdroj: Facebook)

JIHOČANY - Osemročná sučka Holly sa stratila ešte začiatkom júla v českej obci Jihočany pri Prahe. Majiteľke zmizla z očí počas venčenia, išlo o prechádzku, ktorú absolvovali každé ráno. Pátranie na vlastnú päsť nepomáhalo, žena preto zverejnila fotografiu domáceho miláčika na sociálnej sieti. Za nájdenie prisľúbila štedrú odmenu. No správa, ktorá jej prišla, ju absolútne šokovala!

Bol štvrtok, 2. júla. "V ranných hodinách pri venčení, ako každé ráno v mieste bydliska, kde to Holly dobre pozná, odbehla so svojou dcérou do vysokého poľa a už sa nevrátila," opísali na facebookovej stránke Psí detektiv slová majiteľky. Od osudného rána ju hľadali aj v širokom okolí, no všetko bolo márne.

Sučka Holly sa stratila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Holly má byť podľa paničky milá a poslušná, nepatrí k psom, ktoré utekajú. Prípadný nálezca by navyše narazil na kontaktné údaje majiteľky. Sučka mala na sebe zlatý obojok s menom a telefónnym číslom, bola aj začipovaná a vykastrovaná.

HLEDÁ SE HOLLY!!! ODMĚNA 50 000 KČ!!! Psí detektiv pátrá v oblasti Jinočany, Mirešická a okolí, okres...

Uverejnil používateľ Psí detektiv Streda 19. augusta 2020

SMS od anonyma

Od chvíle, kedy sa Holly stratila, ubehli už takmer dva mesiace. Posledná informácia, ku ktorej sa dostala zúfalá majiteľka, hovorila o tom, že jej miláčika videli v obci Chýnice. 

Potom však na mobil obdržala šokujúcu správu. "Obojok vyhodený, čokel zožratý," stálo v nej. Či išlo o žart alebo skutočne došlo k hororovému scenáru, žena netuší. Na sociálnej sieti však pátra po osobe, ktorá má telefónne číslo 608 516 436. Ako uviedla, bohužiaľ ide o SIM kartu na kredit.

Sučka Holly sa stratila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto:Facebook-B.H.)

"Vec som predala polícii, ak ale viete, kto toto číslo vlastnil či vlastní, prosím, ozvite sa mi," adresovala verejnosti v príspevku. "Ak toto číta netvor, ktorý mi písal, nech mi povie pravdu do tváre a neskrýva sa za anonymný text," dodala.

Viac o téme: SmsPátranieŠokFenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu