Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hrozný zločin v Poľsku: Zavraždil rodičov a malého brata, vyhováral sa na útok cudzieho muža!

Marcel C. v aute na prepravu zadržaných. Zobraziť galériu (3)
Marcel C. v aute na prepravu zadržaných. (Zdroj: Twitter/RMF FM)

SLIEZSKE ŽABKOVICE – Šokujúce krviprelievanie sa odohralo na ul. Varšavských povstalcov v Sliezskych Žabkoviciach v Dolnom Sliezsku. Marcel C. (18) informoval políciu, že niekto prenikol do domu, kde žil so svojimi rodičmi, a zavraždil troch členov rodiny. Keď prišla polícia a začala výsluch, dozvedela sa šokujúcu pravdu.

Podľa poľského média RMF FM privolal Marcel C. políciu zo strechy rodinného domu. Povedal, že do domu vnikol muž. Keď prišla polícia, našla telá troch ľudí – ženy a muža, oboch vo veku 48 rokov a 7-ročného dieťaťa. Tínedžer sa priznal k vražde svojich rodičov a bračeka. Ukázal tiež miesto, kde zahrabal sekeru a oblečenie.

Marcel študoval na strednej škole, priatelia ho opisujú ako pokojného a vyrovnaného tínedžera. Po krvných testoch bude známe, či bol zadržaný mladík pod vplyvom alkoholu alebo drog. Študenti školy, ktorú navštevovali bratia Marcel a Kacper, museli využiť pomoc psychológa. Ešte pred začiatkom vyučovania v škole bol zvolaný krízový štáb pozostávajúci z riaditeľa, psychológov a pedagógov. 

Hrozný zločin v Poľsku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/RMF FM)
Najprv sa zúčastnili študenti z triedy sedemročného Kacpera. „Chceli sme tým zabezpečiť, aby naše deti, ktoré dnes nenašli svojho spolužiaka na lavičke, utrpeli čo najmenší šok. Bola to pre nás veľká trauma, pretože sú to malé deti, žiaci prvého ročníka,“ povedala Bogusława Rabová, riaditeľka základnej školy č. 3 v Sliezskych Žabkoviciach Śląskie.

Výsluch podozrivého z vrážd sa skončil v pondelok večer. Polícia a prokuratúra naďalej vyšetrujú okolnosti tejto tragédie.

Viac o téme: ŠkolaRodičiaSekeraMladíkPoľskoMarcelKacper
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu