Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Masaker na nemeckej diaľnici: Dve vážne nehody, zranení, zničené luxusné autá a prevrátené kamióny

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Blaulicht/Polizei)

KALTENKIRCHEN – Dve vážne nehody sa v stredu ráno stali na komunikácii A7 pri Kaltenkirchene neďaleko Hamburgu. Narazili do seba dve osobné autá, vytvorila sa zápcha a do jej záveru narazili sa dva kamióny. Na mieste zasahovali dve záchranárske helikoptéry.

K prvej nehode došlo o 4,10 hod. ráno. Podľa informácií jaguár, ktorý viedol starší vodič (71) na A7 v oblasti Kaltenkirchen (kraj Segeberg), prešiel do ľavého jazdného pruhu, pričom vodič dostatočne nevenoval pozornosť riadeniu. Narazil doň šofér (26) porsche. Poškodený bol aj práve prechádzajúci mercedes.V dôsledku toho došlo k ďalšej dramatickej kolízii: k medzičasom stojacim autám dorazili dva kamióny, ktoré do nich narazili a prevrhli sa. V autách uviazli dvaja ľudia, zasahovali dve záchranárske helikoptéry, severná časť A7 je úplne uzavretá.  Dôchodca v jaguári bol zranený, vodič porsche, ako aj vodič (27) nasledujúceho mercedesu vyviazli bez zranení. Všetky autá smerovali na sever. 

Masaker na nemeckej diaľnici:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Blaulicht/Polizei)
Doprava sa na mieste nehody zastavila až na 9 hodín. Podľa prvých svedectiev sa porsche a mercedes mali pred prvou nehodou pohybovať vysokou rýchlosťou. Polícia z Neumünsteru predpokladá škody vo výške stotisíc eur. Vozidlá zapojené do havárie boli zadržané, prokuratúra vyslala na miesto nehody experta.

Viac o téme: MercedesJaguárZraneníVrtuľníkyHamburgPorscheZablokovaná diaľnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu