Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

MIMORIADNA SPRÁVA polície: FOTO Chytili dvojicu, ktorá mala vykrádať byty a domy po celom Slovensku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - Polícia sa na sociálnej sieti pochválila mega úlovkom. V ich rukách totiž skončili dve podozrivé osoby, po ktorých pátrali niekoľko týždňov. Vo štvrtok v nočných hodinách ich zadržali v Banskej Bystrici. Všetkému predchádzala starostlivá príprava zástupcov zákona z viacerých kútov Slovenska.

Ako uviedla polícia v príspevku, jedna z osôb je dôvodne podozrivá, že páchala sériovú majetkovú trestnú činnosť v Banskobystrickom, Žilinskom a Prešovskom kraji, pričom sa jednalo o krádeže vlámaním do bytov a rodinných domov. 

MIMORIADNA SPRÁVA polície: FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

K zadržaniu podozrivých osôb došlo aj vďaka spolupráci policajtov na operatívnej úrovni z viacerých krajov Slovenska, a to z Banskobystrického, Trnavského, Prešovského a Žilinského kraja. "Desiatky policajtov kriminálnej polície z uvedených krajov strávili v službe množstvo hodín už počas vianočných sviatkov, k záveru roka 2018, ako aj v novom roku, aby zabránili páchaniu tejto trestnej činnosti, ktorá je pre občana tak závažným zásahom do súkromia. Do úvahy pripadá vykradnutých najmenej 25 bytov vo 8 okresoch 3 krajov," informovali v príspevku.

VIDEO krádeže v bratislavskej kaviarni: Neuveríte, koľko mal v peňaženke okradnutý muž

Páchaním majetkovej trestnej činnosti však zoznam nekončí. Muži majú podľa polície na svedomí aj drogovú trestnú činnosť, pri ktorej ich aj zadržali. "So zadržanými osobami vyšetrovateľ vykonáva potrebné procesné úkony, preto podrobnejšie informácie zverejníme, až keď nám to dôkazová situácia dovolí," dodala polícia.

Pozrite si FOTOGALÉRIU zo zásahu polície.

Galéria: Dvojica vykrádala byty po celom Slovensku

Viac o téme: ZadržaniePáchateliaPodozrivíPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu