Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slávna kapela si uctila zosnulého kolegu: Prvý koncert od jeho smrti... Emotívne slová rozplakali štadión!

Glen Power, Mark Sheehan, Danny O'Donoghue
Glen Power, Mark Sheehan, Danny O'Donoghue (Zdroj: Profimedia)

BOLTON - Mŕtveho kolegu si uctili emotívnym spôsobom. Fanúšikovia skupiny The Script sa v apríli dozvedeli šokujúcu správu. Spevák, gitarista a jeden zo zakladajúcich členov - Mark Sheehan zomrel vo veku 46 rokov. Kapela sa v stredu vrátila na pódium a na svojho kolegu a priateľa samozrejme nezabudli.

Skupina The Script bola založená v roku 2001. Mark Sheehan bol ako jej zakladajúci člen pri jej zrode a počas rokov si spolu so svojimi kolegami Dannym O'Donoghuem a Glenom Powerom získali množstvo fanúšikov po celom svete. 

V apríli však kapela šokovala informáciou o smrti Sheehana. Umelec, ktorý po sebe zanechal manželku a 3 deti, zomrel po krátkej chorobe. Odvtedy sa kapela nepredstavila na žiadnom koncerte, čo sa zmenilo počas stredajšieho večera. 

Kapela vystúpila v Boltone v rámci koncertu, ktorého vrcholom bolo vystúpenie americkej speváčky Pink. Na koncerte samozrejme nechýbali ani spomínaní O'Donoghue a Power, ktorí na svojho priateľa nazabudli. Podľa denníku Mirror sa na štadióne viacero ľudí rozplakalo.

„Pred troma mesiacmi sme stratili nášho najlepšieho priateľa a gitaristu Marka Sheehana. Prežili sme veľmi ťažké obdobie a dnes by sme tu neboli, keby nebolo vás fanúšikov, ktorí ste nám posielali neuveriteľné odkazy. Mark sa na tento štadión veľmi tešil," povedal a zosnulému hudobníkovi venoval ich pieseň If You Can See Me Now.

Viac o téme: The ScriptDanny O'DonoghueMark Sheehan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu