Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zomrel legendárny americký moderátor (†79): Zabila ho zákerná choroba... Bolo to veľmi rýchle!

Vo veku 79 rokov zomrel moderátor Jerry Springer. Zobraziť galériu (2)
Vo veku 79 rokov zomrel moderátor Jerry Springer. (Zdroj: Getty Images)

CHICAGO - Vo veku 79 rokov zomrel legendárny americký moderátor Jerry Springer. Len začiatkom roka mu diagnostikovali zákernú rakovinu. Minulý týždeň sa jeho zdravotný stav zhoršil a zomrel pokojne vo svojom dome v Chicagu.

Jerry Springer patril k najväčším americkým moderátorským legendám. Svoju reláciu The Jerry Springer Show moderoval celých 27 rokov a v 90. rokoch patrila k najväčším televíznym hitom. Vo viacerých amerických mestách ju sledovalo dokonca viac ľudí ako program Oprah Winfrey. 

Fanúšikov však dnes zarmútila veľmi smutná správa. Springerova rodina totiž oznámila, že Jerry vo veku 79 rokov navždy odišiel. Len začiatkom roka mu pritom bola diagnostikovaná rakovina, s ktorou statočne bojoval. Minulý týždeň sa však jeho zdravotný stav náhle zhoršil. 

Ako informuje DailyMail, zomrel pokojne vo svojom dome v Chicagu. „Jerryho schopnosť spojiť sa s ľuďmi bola základom jeho úspechu vo všetkom, čo skúšal, či už to bola politika, vysielanie alebo len žartovanie s ľuďmi na ulici, ktorí chceli fotku či prehodiť pár slov,“ vyjadril sa hovorca rodiny. 

„Je nenahraditeľný a jeho strata nesmierne bolí, ale spomienky na jeho intelekt, srdce a humor budú žiť ďalej,“ dodal. Jerry Springer mal za sebou aj rozsiahlu politickú kariéru. V roku 1997 sa dokonca stal starostom Cincinnati. Česť jeho pamiatke!

Zomrel legendárny americký moderátor
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jerry Springer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu