Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Na exmanžela slávnej krásky sa valí poriadna ŠPINA: Uff, to sú nechutné obvinenia!

Emily Ratajkowski a Sebastian Bear-McClard Zobraziť galériu (7)
Emily Ratajkowski a Sebastian Bear-McClard (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký filmový producent Sebastian Bear-McClard (42) neprežíva práve najlepšie obdobie. Počas minulého roka sa mu rozpadlo manželstvo s modelkou Emily Ratajkowski (31) a momentálne má na krku poriadny problém. A to obvinenia z nevhodného sexuálneho správania. V prípade Bear-McClarda to však nie je nič nezvyčajné.

Manželstvo Bear-McClarda a Ratajkowski sa rozpadlo po tom, čo svetoznáma modelka podala žiadosť o rozvod kvôli opakovanej nevere svojho partnera. Zo štvorročného manželstva pochádza aj ich spoločný syn Sylvester (2).

Známy producent momentálne čelí ďalšej nepríjemnej situácii. Pre magazín Variety totiž poskytla rozhovor 24-ročná žena, ktorá ho obvinila zo sexuálne nevhodného správania počas natáčania filmu Good Time.

Vtedy len 17-ročné dievča mal kontaktovať prostredníctvom sociálnej siete Instagram a mal jej ponúknuť úlohu v tomto počine. Tá podľa jej slov očakávala, že sa objaví po boku hviezdneho Roberta Pattinsona. Namiesto toho ju však po príchode na scénu čakalo nepríjemné vytriezvenie.

„Musela som prísť úplne nahá do malej miestnosti, kde bolo viac ako 10 mužov, ktorí pracovali na filme. Natáčal so mnou nakoniec chlap, ktorého len pred krátkym časom prepustili z väzenia. Bola som šokovaná a bála som sa. Môj strach sa prehĺbil po tom, ako sa ma ten chlap spýtal, či by sme sa spolu nevyspali. Po celý čas pritom bežali kamery. Povedala som nie," povedala herečka.

Podľa jej slov mali mať následne s Bear-McClardom opakovaný sex a dokonca mali mať spolu aj vzťah. Producenta už v minulosti obvinilo viacero žien z toho, že im prostredníctvom sociálnych sietí ponúkal prácu snov a následne s nimi mal pomer. 

Sebastian Bear-McClard, Emily Ratajkowski
Zobraziť galériu (7)
Sebastian Bear-McClard, Emily Ratajkowski  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Emily RatajkowskiSebastian Bear-McClard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu