Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Smoliarka roka! Herečku (30) NAPADOL bezdomovec, zistili jej NÁDOR a... Cestou na ožarovanie ju ZRAZILO auto!

Alli McLaren má za sebou veľmi náročné obdobie. Zobraziť galériu (4)
Alli McLaren má za sebou veľmi náročné obdobie. (Zdroj: TikTok A.M.)

LOS ANGELES - Najväčšia smoliarka na svete! Herečka a tiktokerka Alli McLaren (30) veľa šťastia v poslednom období nemala. Stalo sa jej azda všetko zlé, čo sa len dalo. Najprv ju napadol bezdomovec, potom jej zistili nádor... A keď išla na ožarovanie, zrazilo ju aj auto!

Ale tak toto je už príliš! Za posledný rok a pol mala herečka Alli McLaren toľko smoly, koľko iný človek nemá za celý život. Právom by si tak zaslúžila pomenovanie najväčšia smoliarka sveta. Všetko sa to začalo v októbri 2021, kedy ju na ulici bezdôvodne napadol bezdomovec. Udrel ju do tváre tak silno, že jej rozbil mobil, ktorý držala v ruke a vážne zranil čelusť. 

„Prešla som cestou a kútikom oka som ho zahliadla. Bežal priamo ku mne a udrel ma päsťou. Vyrazil mi z ruky telefón, ktorý sa rozbil a ja som spadla na zem. Všetko sa to zomlelo snáď v priebehu dvoch sekúnd,“ opísala incident herečka, ktorej krátko po ňom v nemocnici nič nezistili, až keď sa jej začali lámať zuby zistili, že má zlomenú čelusť. 

Smoliarka roka! Herečku (30)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TikTok A.M.)

Prvá operácia sa však nevydarila a musela čakať ďalšie dva mesiace na nápravu. Počas tých dostala infekciu a doma skolabovala. Utrpela poranenie hlavy a začala trpieť na záchvaty. Aj to zrejme dopomohlo k tomu, aby jej lekári počas vyšetrení objavili obrovský tumor na mozgu. Našťastie nebol zhubný, no napriek tomu musela Alli podstúpiť operáciu a ožarovanie. No a aby toho nebolo málo, cestou do nemocnice ju zrazilo auto a McLaren skončila so zlomenou ľavou nohou a rozdrvenou pravou. 

Smoliarka roka! Herečku (30)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TikTok A.M.)

Smoliarka roka! Herečku (30)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TikTok A.M.)

Viac o téme: Alli McLaren
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu