Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

KRVAVÝ úraz na módnej šou: Karin Haydu podávala prvú pomoc!

Karin Haydu Zobraziť galériu (2)
Karin Haydu (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Tohtoročné Bratislavské módne dni sa neniesli len v znamení najnovších trendov. Popri uvoľnenej atmosfére sa stalo niečo nečakané. Hrozivé zranenie jednej ženy z pozvaných hostí a... Karin Haydu jej podávala prvú pomoc!

Pokračovanie módnych dní sa malo konať na jednom z prominentných vonkajších miest v Bratislave, plány ale prekazilo zlé počasie. A tak sa druhý deň akcie presunul do interiérových priestorov. Skvelá šou ani tak nestratila svoje čaro a modely od slovenských návrhárov boli odprezentované na jednotku.

Celovečerná atmosféra bola uvoľnená, po dvojhodinovej prehliadke všetci hostia opustili sálu a presunuli sa do útulných priestorov Historickej budovy Národnej Rady. Na rade bola voľná zábava, pri ktorej sa ale stalo niečo nečakané. Hrozivý pád a krvavé poranenie hlavy!

Herečku Karin Haydu sprevádzala jej dobrá kamarátka, ktorá ale nezažila ten najpríjemnejší večer. Pošmykla sa totiž na mokrej podlahe a nešťastne si udrela hlavu o stĺp. Jej poranenie bolo na viditeľnom mieste pri pravom oku a krv sa jej nedala zastaviť.

Karin Haydu hneď pribehla ku svojej kamarátke a ošetrila ju spolu so zamestnancami. „Žiaľ, stal sa mojej kamarátke úraz. Poskytli sme jej s prítomným lekárom prvú pomoc a odprevadila som ju domov,“ vyjadrila sa umelkyňa pre Topky.sk.

KRVAVÝ úraz na módnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: JD)

Kamarátka známej herečky si na ranu prikladala celý čas ľad a nejaký čas zostala sedieť na stoličke. Postaral sa o ňu lekár a hrozivé zranenie, pri ktorom tieklo dosť veľa krvi, bolo našťastie rýchlo ošetrené.

Viac o téme: Karin HayduBMD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu