Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Princezná Kate všetkých ohúrila: Červená čiapočka? Ale kdeže! Hotová filmová hviezda

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vyzerala úchvatne! Býva už zvykom, že kdekoľvek sa princezná Kate objaví, tak je hneď stredobodom pozornosti. A to nielen vďaka úsmevu, ktorý jej neschádza z tváre, ale tiež preto, že je vždy dokonale upravená a nahodená v zaujímavom outfite. Pondelkové podujatie nebolo výnimkou... Aha, ako jej červená farba pristane!

Kate, princezná z Walesu sa v pondelok večer spoločne so svojím manželom Williamom zúčastnila podujatia, ktoré akoby predchádzalo odovzdávaniu cien BAFTA. V rámci neho brunetka predstavila svoj nový projekt s názvom Shaping Us. Ide o kampaň zameranú na rozvoj osobnosti už v rannom detstve.

„Je potrebné upozorniť na to, aký význam má ranné detstvo i to, ako nás to formuje do dospelosti. V tom období kladieme základné stavebné kamene pre náš život. Učíme sa rozumieť sami sebe, iným a rozumieť svetu, v ktorom žijeme,” uviedla na margo projektu Kate. 

Tá pútala veľkú pozornosť aj svojím vzhľadom. Bola totiž od hlavy po päty oblečená v červenej farbe. Rozhodne však nepripomínala Červenú čiapočku, ale skôr oslňujúcu hollywoodsku divu. Nohavicový kostým doplnila lodičkami a listovou kabelkou rovnakej farby a vyzerala... Jednoducho kráľovsky!

Princezná Kate všetkých ohúrila:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Princezná Kate všetkých ohúrila:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrincezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu