Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

DRSNÉ SLOVÁ princa Harryho: Narodil som sa, aby som Williamovi daroval krv a orgány!

William a Harry Zobraziť galériu (8)
William a Harry (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vďaka jeho otvoreným spovediam sa ľudia po celom svete dozvedeli detaily, ktoré by inak zostali skryté. Kniha princa Harryho s názvom Spare odhalila mnohé tajomstvá o vzťahoch v kráľovskej rodine a jedno z nich je obzvlášť šokujúce. Mladší syn kráľa Karola III. totiž tvrdí, že prišiel na tento svet len preto, aby bol pripravený v prípade nutnosti darovať svojmu bratovi orgány alebo krv!

Všetkým fanúšikom kráľovskej rodiny bolo viac menej jasné, že kniha princa Harryho spôsobí poriadny rozruch. Ešte pred jej vydaním absolvoval viacero rozhovorov a v týchto vystúpeniach pokračuje aj teraz, keďže sa včera objavil v šou The Late Show with Stephen Colbert.

Princ Harry
Zobraziť galériu (8)
Princ Harry  (Zdroj: SITA)

Hlavnou témou bola ako inak spomínaná kniha Spare. Tá je momentálne témou číslo 1 nielen na britských ostrovoch, ale aj v celom svete. Hlavným dôvodom je, že v nej Harry odhalil viaceré tajomstvá a priblížil aj jeho vzťah s najbližšou rodinou. 

Jednému z Harryho vyjadrení sa však až nechce veriť. Podľa jeho slov bolo jeho hlavným poslaním to, aby v prípade potreby daroval svojmu bratovi Williamovi orgán či krv. V knihe napísal, že mu to bolo prízvukované počas celého detstva.

DRSNÉ SLOVÁ princa Harryho:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

„Na tento svet ma priviedli preto, aby som tu bol v prípade, že sa Williamovi niečo stane. Bolo mi to jasne povedané už v útlom veku a časom mi to bolo pripomínané. Mojou úlohou bolo dať mu zdroj rozptýlenia, zábavy a v prípade potreby mu darovať orgán, ako napríklad obličku, poprípade krvnú transfúziu alebo kostnú dreň," napísal vo svojej knihe.

Viac o téme: Princ HarryPrinc William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu