Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Speváčka všetkým vyrazila dych: Na módnu šou dorazila… Och, KRÁĽOVNÁ BIZÁRU!

Speváčka Doja Cat vie, ako upútať pozornosť. Zobraziť galériu (5)
Speváčka Doja Cat vie, ako upútať pozornosť. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Speváčka Doja Cat (26) má rada pozornosť. Nosí gýčové nechtiská, provokatívne outfity aj čudesné vlasové kreácie... V auguste sme písali, že sa umelkyňa úplne zbavila vlasov aj obočia a namiesto nich si začala kresliť len čiarky. A teraz šokuje opäť - na parížsky Fashion Week dorazila celá nafarbená na zlato!

Speváčka Doja Cat sa v extravagancii doslova vyžíva. Nie je to tak dávno, čo si vyholila hlavu a s ňou aj obočie. To si potom dokreslovala - nesnažila sa však o prirodzený vzhľad, ale maľovala farebné kreácie či tenké čiarky so smajlíkmi. A to zďaleka nie je jediný jej výstrelok. 

Najnovšie sa o rozruch postarala aj na parížskom Fashion Weeku. Pri maľovaní chýbajúceho obočia sa jej evidentne šmykla ruka a.... Omylom si zafarbila celú tvár. Na módnej šou sa totiž objavila v neobvyklom kockovanom saku s kožušinovými doplnkami a PLEŤOU ZAFARBENOU NA ZLATO.

Speváčka vyzerala ako zlatá socha kdesi na námestí. A od fanúšikov si okamžite vyslúžila slová kritiky. „Tá farba ju škaredí. Keď si robíte takýto mejkap, musíte si zvýrazniť aj svoje črty. Vyzerá ako unavená stará socha,“ znel jeden z názorov na sociálnej sieti Twitter. A nezostal bez odozvy. Speváčka odpovedala: „Nesnažila som sa vyzerať sexi alebo atraktívne. Každý môj mejkap má svoj príbeh a neexistujú pri ňom pravidlá. A ak by existovali, určite by si ich nevytváral ty.“

Speváčka všetkým vyrazila dych:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Doja Cat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu