Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bodkovaná blúzka, biele nohavice, korále: Aha, aká ŠTÝLOVÁ TETA… Ups, to je Rod Stewart?!

Rod Stewart má skutočne jedinečný štýl. Zobraziť galériu (2)
Rod Stewart má skutočne jedinečný štýl. (Zdroj: Profimedia)

PORTOFINO - Legendárny britský rocker Rod Stewart (77) si spolu so svojou manželkou a deťmi aktuálne užíva dovolenku vo vyhľadávanom talianskom letovisku Portofino. Rodinka trávi väčšinu času na lodi, no keď sa už vyberie na pevninu, hviezda púta pozornosť bizarnými outfitmi. Najnovšie ho fotografi nafotili v bodkovanej košeli, bielych nohaviciach a s korálkami na krku... No vyzeralo to, akoby si požičal oblečenie od svojej polovičky!

Rod Stewart mal vždy jedinečný vkus na módu. Veď hoci sa hrdo hlási k drsným rockerom, jeho šatník tomu veľmi nenasvedčuje. Farebné šaká, kvetinové košele... všetkého veľa a hlavne všetko výrazné. Jeden zo svojich bizarných outfitov predviedol aj cez víkend v talianskom Portofine. Práve tam totiž legenda trávi dovolenku so svojimi najbližšími. 

Galéria: Rod Stewart a Penny Lancaster

Väčšinu času trávia na lodi, no keď sa už rodinka vyberie na pevninu, hudobník opäť siaha po svojich výrazných módnych kúskoch. No naposledy nim viac ako rockera, pripomínal štýlovú tetu. Na sebe mal totiž luxusnú bodkovanú košeľu od Dolce and Gabbana, ktorá však na prvý pohľad vyzerala ako dámska blúzka.

K tomu biele ofrkané nohavice a čierne espadrilky, ktoré zrejme našiel v botníku svojej manželky. Čerešničkou na torte boli korálky, ktoré mu zdobili krk aj zápästie. Veď uznajte, tento outfit by si pokojne mohla niekedy nabudúce požičať aj jeho pani. 

Bodkovaná blúzka, biele nohavice,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Rod Stewart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu