Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladá herečka NEMÁ ZÁBRANY: Na pláži si takto opekala prsia!

 Lucia Rivera Romero Zobraziť galériu (3)
Lucia Rivera Romero (Zdroj: Instagram)

SARDÍNIA - Nehanbí sa! Krásna španielska modelka Lucia Rivera Romero (23) trávila uplynulé slnečné dni na pláži. Spolu so svojím priateľom, futbalistom Nachom Méndezom, (24) si užívajú krásy Sardínie. Mladá modelka sa môže pochváliť výstavnou postavičkou. A keďže nepatrí medzi hanblivky, pohľadom naň potešila nielen svojho frajera.

Lucia Rivera Romero sa pochválila svojou vyšportovanou postavou aj na svojom profile na Instagrame. Tam má zhruba 165-tisíc followerov, ktorí pri pohľade na jej fotky v bikinách nešetrili pochvalami. „Krásna žena so sexi telom. Vyzeráš perfektne!” znie jeden z mnohých komplimentov.

Paparazzom prítomným na pláži sa však naskytol oveľa pikantnejší pohľad. Kráska totiž v istom momente odhodila vrchný diel bikín a svoje prsia predviedla v plnej paráde.

 Lucia Rivera Romero
Zobraziť galériu (3)
Lucia Rivera Romero  (Zdroj: profimedia.sk)

Nečudo, že jej frajer z nej nedokázal spustiť oči. A ani ruky. Mladý pár si takmer neustále prejavoval nežnôstky a neodtrhli sa od seba ani pri opaľovaní, kedy sa držali za ruky. Spoločné jašenie vo vode ho, zdá sa, nenechalo chladným a ktovie, ako by to dopadlo, keby neboli na očiach toľkých ľudí...

 Lucia Rivera Romero
Zobraziť galériu (3)
Lucia Rivera Romero  (Zdroj: profimedia.sk)

Mladá kráska sa venuje okrem modelingu aj herectvu. Svoju kariéru zahájila v roku 2017. Objavila sa vo filmoch The Bunny alebo Take Back. O rok starší Méndez hráva za španielsky futbalový tím Sporting de Gijón. Španielské médiá o ich vzťahu začali informovať v apríli tohto roka. Vyzerá to medzi nimi na veľkú lásku, avšak uvidíme, ako dlho im to vydrží...

Viac o téme: Lucia Rivera RomeroNacho Méndez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu