Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VOJNA v ŠOUBIZNISE? Obľúbená herečka URAZILA celebrity... Ľudia jej to dali poriadne vyžrať!

Obľúbená herečka URAZILA celebrity Zobraziť galériu (6)
Obľúbená herečka URAZILA celebrity (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Jennifer Aniston (53) svojimi poslednými vyjadreniami urazila viacero známych tvárí, ako napríklad Monicu Lewinsku alebo Paris Hilton. Herečka sa ostro vyjadrovala o dnešnej internetovej kultúre, ktorá má priamy dopad aj na prácu hercov. Odpoveď verejnosti však na seba nenechala dlho čakať.

Jennifer Aniston momentálne schytáva nepríjemnú odozvu na jej ostré vyjadrenia. Tie povedala v rozhovore so Sebastianom Stanom. Herečka sa vyjadrila, že nechápe, ako môžu byť niektoré internetové hviezdy také slávne.

Jennifer Aniston
Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston  (Zdroj: SITA)

„Niektorí ľudia sa stávajú slávnymi, aj keď nerobia nič. Ale aj napriek tomu majú úžasné kariérey. Paris Hilton, Monica Lewinsky a podobne," povedala herečka. Lewinsky sa preslávila ako milenka bývalého prezidenta USA Billa Clintona, kým Paris Hilton sa do povedomia dostala pre súkormnú sexuálnu nahrávaku so svojím bývalým priateľom, ktorá sa na internet dostala v roku 2004.

Monica Lewisnky
Zobraziť galériu (6)
Monica Lewisnky  (Zdroj: SITA)

Paris Hilton
Zobraziť galériu (6)
Paris Hilton  (Zdroj: SITA)

Hviezda Priateľov ďalej dodala: „Cítim sa veľmi šťastná, že som mohla zažiť tento priemysel predtým, než sa zmenil na to, čo je dnes. Viac streamovacích služieb, môžete sa stať slávnymi vďaka TikToku, vďaka YouTube, Instagramu... Herci majú vďaka tomu ťažkú úlohu." 

Veľa fanúšikov dalo jasne najavo, že týmito vyjadreniami herečka prestrelila. „Jennifer by sa mala ukľudniť. Do tohto priemyslu ju dostali známosti. A vďaka tomu teraz zarába 20 miliónov ročne len preto, že bola v seriáli, ktorý už dávno skončil," dodal fanúšik na Twitteri. „Jennifer hrá stále rovnaký charakter, ktorý je v podstate verzia jej samej. V každom filme a divákom to nedáva absolútne nič. Zachraňuje ju jedine to, že hrá vedlajšie postavy. Protekčné deti bez talentu si vždy chcú zobrať svoj podiel," doplnil ďalší, čím narážal na to, že Aniston otvorili dvere do šoubiznisu rodičia. Jej mama Nancy Dow bola herečka a modelka, otec John Aniston známy herec. 

Jennifer Aniston s otcom Johnom
Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston s otcom Johnom  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu